Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Estabilitzat l'incendi de la Ribera d'Ebre i s'espera controlar-lo aquest vespre

La passada nit de dissabte es va donar per estabilitzat l’incendi que crema des de dimecres a la Ribera d’Ebre, Segrià i Les Garrigues. Les dotacions del País Valencià, Aragó, Castilla-La Mancha i la UME ja han tornat als respectius parcs i bases, mentre que els Bombers de la Generalitat continuen treballant per controlar l’incendi. (mapa actualitzat)

Etiquetes   entorn, incendi, ribera ebre, la torre espanyol, vinebre

Publicat el30/6/2019

[Actualització 30/6/2019 a 11:25] Obertes al trànsit les carreteres T-714 entre La Torre de l'Espanyol i Cabacés; i la T-2237 entre Vinebre i La Palma d'Ebre.

Pocs minuts abans de les deu de la nit d'ahir (30 de juny) els Bombers de la Generalitat de Catalunya van donar per estabilitzat l'incendi que crema des de dimecres a la tarda a la Ribera d'Ebre, el Segrià i Les Garrigues. Durant tot el dissabte, la feina dels equips d'extinció s'ha centrat sobretot en el 10% de superfície afectada, al flanc dret-Nord, que encara cremava però també algunes represes que s'han detectat al llarg del dia, en el que les altes temperatures i la baixa humitat relativa, al voltant del 10%, han complicat el treball dels professionals.

Estabilitzat l’incendi de la Ribera d’Ebre i s’espera controlar-lo aquest vespre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Imatge aèria d'una part de la zona de l'incendi (foto: Bombers de la Generalitat de Catalunya).


Durant la nit i matinada, una setantena de dotacions terrestres han continuat treballant per remullar la zona afectada, sobretot en aquells punts on hi havia hagut represes durant el dia per eliminar punts calent i evitar revifalles. Els efectius i vehicles d'altres Regions d'Emergències, com ara el País Valencià, Aragó, Castilla-La Mancha, ja van poder retornar als seus respectius parcs i amb l'estabilització del foc, el dispositiu de la Unidad Militar de Emergencias (UME) també s'ha retirat de l'incendi.


Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida

Els Bombers confien en controlar l'incendi aquest vespre.

Durant el dia se seguirà treballant amb l'objectiu de controlar l'incendi cap al vespre, amb una cinquantena de dotacions, 34 de les quals són autobomes, 3 helicòpters, unitats dels Grup d'Actuacions Forestals (GRAF) i vehicles de suport. Protecció Civil de la Generalitat manté activat el Pla INFOCAT en fase d'alerta i es dóna per finalitzada la prohibició de la sega.

A hores d'ara encara hi ha una trentena de persones desallotjades que encara no han pogut tornar a casa. D'aquestes unes vint continuen al centre d'acollida habilitat a Flix, 4 persones s'estan a la Palma d'Ebre i 5 a Bovera.

Continua la restricció d'accés a la serralada del Montsant i al Parc Natural dels Ports.

Pel que fa a les carreteres, ja s'ha obert al trànsit la C-12 (Eix de l'Ebre) entre Flix i Maials, però continuen tallades la T-714 entre La Torre de l'Espanyol i Cabacés; la T-2237 entre Vinebre i La Palma d'Ebre; la T-703 entre La Palma d'Ebre i la C-233; i la C-233 de Bovera a Flix.

Es dóna la circumstància que a primera hora de la tarda d'ahir es va declarar un incendi de vegetació al costat del parc eòlic del Coll del Moro a Gandesa, i que ja va quedar estabilitzar a les sis de la tarda.

Estabilitzat l’incendi de la Ribera d’Ebre i s’espera controlar-lo aquest vespre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Imatge del satèl·lit Copernicus, amb l'àrea de l'incendi en color groc.


SANT ROC 2022. L’Hospitalet de l’Infant, del 12 al 16 d’agost