Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


ebreactiva't

Us presentem EbreActiu.cat, un nou portal web col.laboratiu i participatiu dedicat a difondre i explicar totes les activitats a l’aire lliure que es poden fer en una de les zones amb més diversitat de Catalunya

Etiquetes   ebreactiu

Coneixes tots els indrets de les Terres de l'Ebre? Creus que exprimeixes tot el seu potencial? Ets una persona activa i t'agrada aprofitar el teu temps d'oci?

Estàs de sort! Et presentem EbreActiu.cat, un nou portal web col·laboratiu i participatiu dedicat a difondre i explicar totes les activitats a l'aire lliure que es poden fer en una de les zones amb més diversitat de Catalunya: les Terres de l'Ebre. Des d'informació de curses o rutes de muntanya a consells per anar a fer bolets. EbreActiu.cat naix amb la voluntat de compartir amb tots els públics aquells indrets on anem a desconnectar, aquells itineraris que ens captiven o aquells reptes als que ens hem enfrontat.

Però no només us ho explicarem nosaltres. Diferents col·laboradors, cadascun coneixedor i expert d'allò que més li agrada, ens explicaran les seves experiències, els seus secrets més amagats i ens facilitaran les eines per assolir tot allò que ens vulguem proposar.

A més de recollir tota aquesta informació, també podràs consultar la nostra Agenda, en la que inclourem totes les activitats programades a les comarques del Montsià, Baix Ebre, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i comarques veïnes. També hi trobareu un apartat amb informació de totes aquelles entitats que fomenten l'activitat a l'aire lliure a les nostres terres. Tot això, relacionat amb una galeria d'imatges per poder reforçar els textos i seleccionar aquelles activitats que considerem més interessants.

Oblidat de mapes que no saps per on agafar, prepara't la motxilla amb el material adequat i gaudeix d'aquest territori amb infinites possibilitats.

Ara ja no tens excusa per estar ben EbreActiu!

ebreactiva’t | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho