butlletí EbreActiu

CAT | ES


L'incendi de la Ribera d'Ebre ja està perimetrat i queda un 10% per controlar

La superfície afectada ja està perimetrada i queda un 10% per controlar. Durant tot el dia d’avui el dispositiu continuarà treballant amb els mateixos efectius.

Etiquetes   entorn, incendi, ribera ebre, la torre espanyol, vinebre

Publicat el29/6/2019

Aquest dissabte matí, a les 7.30 hores, des del centre de comandament de Vinebre, el conseller d'interior, Miquel Buch, i el cap dels bombers de la Generalitat, David Borrell, han informat que la passada nit l'incendi que afecta la Ribera d'Ebre, el Segrià i les Garrigues ha quedat perimetrat -50Km en total- i només quedaria un 10% del total de la superfície afectada per controlar.

En la mateixa compareixença s'ha informat que en les darreres 24 hores el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 21 persones, 12 de les quals han estat bombers. Dels bombers atesos 9 han estat retirats del servei per esgotament, 2 han resultat ferits lleus en bolcar un camió i un tenia una ferida al peu.

L’incendi de la Ribera d’Ebre ja està perimetrat i queda un 10% per controlar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...foto: @bomberscat

Els treballs d'extinció continuaran avui amb els mateixos efectius, que se centraran sobretot al flanc dret-Nord, en un dia en què les temperatures tornaran a ser molt altes.

Durant aquest dissabte, els Mossos d'Esquadra seguiran acompanyant als ramaders per tal que puguin donar menjar i aigua al bestiar. De moment els 52 desallotjats de masos, que s'estan a Flix, seguiran sense poder tornar a les seves cases.


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)

comparteix-ho