Horta de Sant Joan, un paradÝs a la Terra Alta

CAT | ES

MontsiÓ: Productes de l'horta Km 0

Etiquetes   productes montsia, producte proximitat, productes ebrencs, productes km0, verdures, hortalisses, terres ebre

MontsiÓ: Productes de l’horta Km 0 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'horta del MontsiÓ

L'horta del MontsiÓ proveeix els mercats dels pobles de la comarca d'una gran varietat de verdures i hortalisses: albergÝnies, tomates, primentons, cebes, cols, coliflors, enciams, br˛quils, alls, bledes, bajoques, porros, etc. TambÚ de fruita dolša, com nectarines, prÚssecs, albercocs, peres i mašanes.


Carxofes

La varietat de carxofera mÚs conreada al MontsiÓ Ús la de la varietat Blanca de Tudela, primerenca i molt productiva. Entre finals de juliol i agost comenša l'Ŕpoca de plantaciˇ i les primeres carxofes arriben als mercats al mes d'octubre. La producciˇ mÚs elevada es concentra a finals d'hivern i principi de la primavera.

Guisada, arrebossada, en truita, en bunyols, bullida i d'acompanyament en una gran varietat de plats, la carxofa Ús una de les hortalisses mÚs apreciades a tota la comarca. A les tradicionals rostides amb amics i familiars no falten mai les carxofes rostides. Simplement amb sal i un bon raig d'oli d'oliva extra verge DOP Baix Ebre-MontsiÓ i cuites a la brasa sˇn un regal per al paladar.


Ara i tot l'any, compra producte de proximitat al MontsiÓ, garantia de producte fresc i de qualitat.


MontsiÓ: Productes de l’horta Km 0 MontsiÓ: Productes de l’horta Km 0 MontsiÓ: Productes de l’horta Km 0 MontsiÓ: Productes de l’horta Km 0 MontsiÓ: Productes de l’horta Km 0