CAT | ES
Etiquetes productes montsia, producte proximitat, productes ebrencs, productes km0, terres ebre, arros
La qualitat de l'arròs del Delta de l'Ebre és deguda tant a les qualitats edafològiques i climàtiques de la zona com a la seva salinitat i altura de la capa freàtica. L'arròs que es conrea a la comarca del Montsià s'empara en la DOP Arròs del Delta de l'Ebre, amb les varietats Bahía, Tebre, Fonsa, Bomba, Montsianell i Gleva.
Cada cop més apreciat pel consumidor, aquest arròs destaca pel seu sabor i textura. La llista de plats preparats amb el producte estrella del Delta de l'Ebre és molt llarga i variada: paelles, arrossejats, amb verdures, d'acompanyament de carns, ... En els últims anys s'ha popularitzat el consum del licor d'arròs i també s'utilitza en la fabricació de cervesa, entre altres utilitats alimentàries.
L'any 1985 les cooperatives arrosseres del Delta de l'Ebre van unir-se per treballar conjuntament la Qualitat Alimentària del seu producte. Més de 35 anys treballant per la qualitat i el reconeixement de l'arròs del Delta de l'Ebre, els ha portat a assolir el segell i la distinció a nivell de la Unió Europea i a convertir-se en els primers productors a nivell estatal d'arròs amb Denominació d'Origen Protegida.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: