Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Moliner i Willems s'imposen al 6è Canicròs d'Amposta

El Club BTT Montbike va organitzar la sisena edició del Canicròs d’Amposta, en la que va ser la darrera prova del Circuit de les Terres de l’Ebre 2018-2019. La finca Temps de Terra va acollir els 52 canicrossers que van fer un recorregut de 8Km i 200 md+. Víctor Moliner i Tamara Willems van imposar-se en categoria absoluta.

Etiquetes   canicros, amposta, montsia, circuitebre

Publicat el18/3/2019

El 6è Canicròs d'Amposta, organitzat pel Club BTT Montbike va disputar-se el passat diumenge 17 de març en la que va ser la darrera prova del Circuit Canicross Terres de l'Ebre 2018-2019 i que va comptar amb la participació de 52 canicrossers entre homes i dones.

La finca de Temps de Terra, escenari habitual en les activitats de muntanya que organitza Montbike, va acollir aquesta prova en un entorn ideal per a la pràctica del canicròs que va transcórrer per terreny de pista i senders amb una distància de 8 Km i 200 metres de desnivell positiu acumulat.

Tot i la boira de primera hora, quan encara s'estava passant el control veterinari, a mesura que s'apropaven les 9 del matí, hora de la sortida, el sol s'anava fen més present esvaint la boira i deixant pas a un dia assolellat que ja feia preveure, i així va ser, un matí força calorós.

Moliner i Willems s’imposen al 6è Canicròs d’Amposta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sortida del 6è Canicròs d'Amposta.


Donada la sortida, homes i dones amb 30 segons de diferència uns dels altres per evitar embussos en els primers metres, sobretot a la sortida, després de 2 quilòmetres per camins interiors de Temps de Terra, els participants van seguir de pujada pel camí de la Pedrera passant a tocar de la barraca de pedra seca de Cabiscol, després d'una curta baixada van passar per la Misseta, i seguint pel Fondo del Montsianell, prop de les Set Piques, emprenien el camí de tornada per senders amb un puja-baixa fins al camí de la Pedrera, repetint uns 800 metres del principi. Tot seguit van entrar a Temps de Terra per a fer el darrer quilòmetre pel camí principal de la finca.

Moliner i Willems s’imposen al 6è Canicròs d’Amposta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Víctor Moliner, guanyador del 6è Canicròs d'Amposta.


El primer en creuar l'arc d'arribada va ser Víctor Moliner (Sacavi) amb un crono de 0:30:26, que va estar acompanyat al podi masculí per Norbert Llobera (Zuzen Adventur Team) amb 0:30:36 i Andreu Castellà (C. Rem La Ràpita) amb 0:34:11. En dones, la més ràpida va ser Tamara Willems (independent) amb un crono de 0:37:35, seguida per Gina Brull (TR Caabra Feixet El Perelló) amb 0:38:19 i la Clara Bosch (Kiwoko) amb 0:41:04.

Moliner i Willems s’imposen al 6è Canicròs d’Amposta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...A pocs segons de la sortida les 3 classificades finals anaven juntes. D'esquerra a dreta: Clara Bosch, Tamara Willems i Gina Brull.


Els guanyadors en les diferents categories van ser Saül Braza (Club BTT Montbike) amb 0:48:49 en cadet, Jordi Castro (independent) amb un crono de 0:44:48 i Paula Camacho (independent) amb un temps 0:52:54 en sub-23, Joel Mármol (AE Alcanar) amb 0:34:14 i Gemma Caballé (Ampolla Runners) amb 0:43:06 en categoria sènior, Javier Alonso (independent) amb 0:36:06 i Carme Torta (Canicrossers de l'Ebre) amb 0:47:00 en veterans i Toni Ferré (independent) amb 0:39:20 en màster 50.4 Camins: lloguer de bicicletes - serveis turístics / Els Muntells - delta de l’Ebre


comparteix-ho