Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


Amposta tanca aquest diumenge el circuit ebrenc de canicròs

El Canicròs d’Amposta-Temps de Terra és la quarta i última prova del calendari 2018/2019 del Circuit Canicross Terres de l’Ebre

Etiquetes   activitats outdoor, canicros, amposta, terres ebre

Publicat el13/3/2019

Amposta tanca aquest diumenge el circuit ebrenc de canicròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participant del 4t Canicròs d'Amposta-Temps de Terra. Foto d'arxiu. 


El 6è Canicròs d'Amposta-Temps de Terra tanca aquest diumenge 17 de març el 4t Circuit de Canicròs de les Terres de l'Ebre, que s'encetava el passat mes de novembre a Masdenverge.

La prova,, organitzada pel Club Montbike, sortirà de la Finca Temps de Terra i transcorrerà pels entorns de la Vall del Cabiscol, en un recorregut de 8 km i 200 m de desnivell positiu per pistes i senders. De moment, ja s'han inscrit un total de 45 participants amb els seus respectius gossos.

Temps de Terra ha habilitat una zona d'acampada a la finca per als qui vulguin pernoctar la nit de dissabte. Així mateix, per a la mateixa nit s'ha organitzat el Sopar Canicrossers, a un preu de 20 €/persona.

La recollida de dorsals i el control veterinari començarà el diumenge a les 7.45 h i la sortida de la cursa serà a les 9 h. A partir de les 10 h hi haurà un esmorzar per a tots els participants i en acabar es farà l'entrega de trofeus i sorteig de regals.

També hi ha la possibilitat de dinar a Temps de Terra a un preu de 15 € per persona. En aquest cas, cal fer reserva dels menús.Ulldecona, un passeig per la història