Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/9/2022#) AND (caducitat>=#8/9/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tot a punt per a la tercera edició de la Duatló de muntanya de Garcia

La prova es disputarà en les modalitats individual i per parelles i consistirà en un segment de 14 km en btt, un de 10 km de cursa i per acabar un de 12 km en btt

Etiquetes   activitats outdoor, duatlons, garcia, ribera ebre

Publicat el19/2/2019

Tot a punt per a la tercera edició de la Duatló de muntanya de Garcia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participant de la primera edició de la Duatló de muntanya de Garcia


Un bon nombre de voluntaris treballa aquests dies per netejar i marcar els camins i senders pels quals transcorrerà la Duatló de muntanya de Garcia, que se celebrarà aquest proper diumenge 24 de febrer.

La prova, que arriba enguany a la tercera edició, està organitza per l'Ajuntament de Garcia, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i de la Diputació de Tarragona.

La jornada començarà a les 9 del matí a la zona esportiva i els participants s'enfrontaran a una prova que podran disputar en les modalitats individual i en parelles i que consistirà en un segment de 14 km en btt, un de 10 km de cursa i per acabar un de 12 km en btt.

El circuit comença a la zona esportiva i els atletes hauran de completar el primer segment, que els portarà en direcció al Molar, a l'església vella de l'ermita a través d'una pujada emblemàtica en direcció Vinebre per enllaçar Mas del Ponet i arribada a l'ermita, on començarà el segon segment de 10 km de cursa. La cursa és una circular que començarà a l'ermita, baixarà pel camí de la Creveta, passant pel Mas del cal Rei i tornada a l'ermita. El tercer segment de 12 km de btt, baixarà per l'ermita per a sortir a la banda dels romers, la granja de Figuerol i direcció a la zona esportiva on hi haurà l'arc d'arribada.

Les inscripcions a la III Duatló de muntanya de Garcia es tancaran el divendres 22 de febrer o fins a arribar al màxim de les 150 places.


Tot a punt per a la tercera edició de la Duatló de muntanya de Garcia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participant de la primera edició de la Duatló de muntanya de Garcia
Enblau, creadors d’aventures. Piragüisme, senderisme, birdwatching


Publicacions relacionades amb el 3r Duatló de Garcia (24/2/2019):