Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


L'associació ambiental l'Aube organitza la sortida interpretativa Coneixem l'Ebre

La sortida, un recorregut en piragua entre Móra d’Ebre i Benissanet, és una de les primeres activitats de l’associació ambiental recentment constituïda a la Ribera d’Ebre

Etiquetes   natura, entorn, medi ambient, riu ebre, mora ebre, benissanet, ribera ebre

Publicat el15/4/2021


L'Aube, l'associació ambiental de la Ribera d'Ebre organitza aquest diumenge la sortida interpretativa Coneixem l'Ebre, un tranquil viatge en piragua pel riu entre Móra d'Ebre i Benissanet per saber més sobre l'ecosistema, el bosc de ribera, la fauna i altres curiositats que envolten l'entorn natural de l'Ebre.

L'activitat, en la que col·laboren l'empresa de serveis turístics Enblau i l'Ajuntament de Móra d'Ebre, és apta per a tots els públics i té un preu de 18 euros (els menors de fins a 8 anys no paguen si van en piragua doble amb dos persones més). Inscripcions i més informació a info@enblau.cat o al telèfon 665 320 828 (Alba).

La sortida interpretativa és una de les primeres activitats d'aquesta entitat ambiental, constituïda aquest passat mes de gener. Entre els seus objectius fundacionals hi ha la d'impulsar, i dur a terme projectes de conservació i recuperació del patrimoni natural i dels espais naturals, i d'integració en les estratègies de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre i de les de biodiversitat i salut i natura de Catalunya. En l'àmbit educatiu i formatiu, l'Aube, amb la col·laboració de les diferents administracions impulsa la creació a la Ribera d'Ebre de la primera Escola de Riu de Catalunya.

Aquest passat diumenge, l'Aube, juntament amb el Grup de Natura Lo Margalló i els ajuntaments de Miravet i Ginestar, van organitzar una jornada de voluntariat a la vora del riu en la que es van retirar més de 3.000 quilos de brossa i deixalles.


L’associació ambiental l’Aube organitza la sortida interpretativa Coneixem l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció


comparteix-ho