Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/28/2022#) AND (caducitat>=#5/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tot a punt per a la tercera edició de la Duatló de muntanya de Garcia

La prova es disputarà en les modalitats individual i per parelles i consistirà en un segment de 14 km en btt, un de 10 km de cursa i per acabar un de 12 km en btt

Etiquetes   activitats outdoor, duatlons, garcia, ribera ebre

Publicat el19/2/2019

Tot a punt per a la tercera edició de la Duatló de muntanya de Garcia | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participant de la primera edició de la Duatló de muntanya de Garcia


Un bon nombre de voluntaris treballa aquests dies per netejar i marcar els camins i senders pels quals transcorrerà la Duatló de muntanya de Garcia, que se celebrarà aquest proper diumenge 24 de febrer.

La prova, que arriba enguany a la tercera edició, està organitza per l'Ajuntament de Garcia, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i de la Diputació de Tarragona.

La jornada començarà a les 9 del matí a la zona esportiva i els participants s'enfrontaran a una prova que podran disputar en les modalitats individual i en parelles i que consistirà en un segment de 14 km en btt, un de 10 km de cursa i per acabar un de 12 km en btt.

El circuit comença a la zona esportiva i els atletes hauran de completar el primer segment, que els portarà en direcció al Molar, a l'església vella de l'ermita a través d'una pujada emblemàtica en direcció Vinebre per enllaçar Mas del Ponet i arribada a l'ermita, on començarà el segon segment de 10 km de cursa. La cursa és una circular que començarà a l'ermita, baixarà pel camí de la Creveta, passant pel Mas del cal Rei i tornada a l'ermita. El tercer segment de 12 km de btt, baixarà per l'ermita per a sortir a la banda dels romers, la granja de Figuerol i direcció a la zona esportiva on hi haurà l'arc d'arribada.

Les inscripcions a la III Duatló de muntanya de Garcia es tancaran el divendres 22 de febrer o fins a arribar al màxim de les 150 places.


Tot a punt per a la tercera edició de la Duatló de muntanya de Garcia | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participant de la primera edició de la Duatló de muntanya de Garcia
Bodegas Crial. Quatre generacions cultivant vinyes i elaborant vi de Lledó


Publicacions relacionades amb el 3r Duatló de Garcia (24/2/2019):