Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES


Ruta senderista per Sant Jordi

El municipi del Baix Maestrat organitza aquest dissabte 22 de juny una ruta per a descobrir els seu secrets històrics i paisatgístic

Etiquetes   turisme, sant jordi, baix maestrat

Publicat el19/6/2019

Ruta senderista per Sant Jordi | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L’Ajuntament de Sant Jordi (Baix Maestrat), en col·laboració amb l’empresa Itinerantur, especialista en senderisme interpretatiu, ha organitzat una ruta guiada per al dissabte 22 de juny. El recorregut, de 10 quilòmetres i dificultat moderada, inclourà la zona de Pous de Muntells, el Mirador i el Real Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut. A més, també es visitaran algunes de les àrees d’oliveres mil·lenàries existents en el terme municipal de Sant Jordi.

Durant el trajecte, els guies descobriran als assistents els secrets històrics i paisatgístics de Sant Jordi i la llegenda del cavaller i el drac. A continuació encaminaran els seus passos cap al Real Santuari de la Font de la Salut, un dels cinc que es conserven en tota Espanya. De retorn visitaran El Bovalar, antiga zona de pasturatge per als bous i convertit en paratge natural municipal i zona recreativa.

L’activitat està enfocada especialment al públic familiar, si bé la participació està oberta al públic en general. L’eixida de la ruta serà a les 9 hores en la plaça Major i es calcula que el temps aproximat a completar el recorregut és d’unes 5 hores.

Els interessats poden ja inscriure’s en el correu electrònic info@itinerantur.com, en la web www.itinerantur.com i al telèfon 611 49 60 58.Restaurant L’Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica