Venda online productes de la Terra

CAT | ES

Ruta senderista Sant Jordi

Dia: 22/06/2019

Horari: 9 h

Població: Sant Jordi

Lloc: Plaça Major

El recorregut, de 10 quilòmetres i dificultat moderada, inclourà la zona de Pous de Muntells, el Mirador i el Real Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut. A més, també es visitaran algunes de les àrees d’oliveres mil·lenàries existents en el terme municipal de Sant Jordi.

Durant el trajecte, els guies descobriran als assistents els secrets històrics i paisatgístics de Sant Jordi i la llegenda del cavaller i el drac. A continuació encaminaran els seus passos cap al Real Santuari de la Font de la Salut, un dels cinc que es conserven en tota Espanya. De retorn visitaran El Bovalar, antiga zona de pasturatge per als bous i convertit en paratge natural municipal i zona recreativa.

Es calcula que el temps aproximat a completar el recorregut és d’unes 5 hores.

Els interessats poden ja inscriure’s en el correu electrònic info@itinerantur.com, en la web www.itinerantur.com i al telèfon 611 49 60 58.

Ruta senderista Sant Jordi

Tipus activitat: senderisme interpretatiu

Organitza: Ajuntament de Sant Jordi i Itinerantur

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/20/2020#) AND (caducitat>=#9/20/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())__