Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Morella es prepara per un interessant pont del Pilar

La tardor és una de les millors èpoques per a gaudir de la comarca dels Ports, amb els productes de temporada a nivell gastronòmic, la natura o la visita patrimonial al conjunt històric de Morella

Etiquetes   turisme, turisme cultural, turisme rural, morella, comarca els ports

Publicat el8/10/2020

Morella es prepara per un interessant pont del Pilar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Portal de Sant Mateu 


A les portes d'un llarg cap de setmana, s'espera una molt bona ocupació per les reserves que hi ha realitzades i el nombre important de consultes que s'estan rebent en l'oficina de turisme de Morella. Cal recordar que la tardor és una de les millors èpoques per a gaudir de la comarca dels Ports, amb els productes de temporada a nivell gastronòmic, la natura o la visita patrimonial al conjunt històric de Morella. És per això que des de Morella Turística es va llançar la campanya Redescobreix Morella. Una campanya que recorda que és un destí fabulós per relaxar-se, reconnectar i recarregar.


Programació cultural

Durant estes dates podrem gaudir d'un seguit d'actes culturals que es sumen a la possibilitat de visitar el conjunt de monuments de la Ciutat com són el Castell, Arxiprestal, museu de Dinosaures o Presons.

El proper divendres 9 d'octubre, a les 19.30 h. i al Teatre Municipal tindrà lloc la presentació del llibre ‘Si te quedas en Morella…' de l'escriptora Teresa Cameselle, premi Letras del Mediterraneo. No serà aquest l'únic llibre que es presentarà a Morella el cap de setmana cultural perquè a l'endemà, al mateix lloc i a les 19.30 h. serà presentada l'obra ‘El retablo barroco en las comarcas castellonenses de diócesis de Tortosa' d'Ester Forner.

La música clàssica també tindrà cabuda dintre de la programació morellana amb un concert del cicle Morella Sonora que també serà ofert al Teatre Municipal el diumenge 11 a les 19.30 h. Es tracta d'un concert interpretat per Eduardo Pascual a la guitarra i Francesco Mannis a la flauta. Els actes culturals acabaran el dilluns dia 12 a les 19 h. amb la projecció de la pel·lícula ‘La Inocencia' al Cinema Municipal.

A més cal recordar que es pot visitar a la Sala del Consell de l'Ajuntament de Morella l'exposició ‘Lugares vividos' de l'artista Robert Lengua. Es tracta d'una exposició fotogràfico-artística englobada dintre del cicle Imaginària que organitzen la Universitat Jaume I, la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Morella i que mostra tota una sèrie d'escenaris idíl·lics visitats per l'artista.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

Continguts relacionats