Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Redescobreix Morella a la tardor

Morella Turística llança una nova campanya per mostrar els atractius que Morella ofereix a la tardor

Etiquetes   turisme, morella, comarca els ports, turisme gastronomic, turisme natura, turisme cultural

Publicat el22/9/2020

Redescobreix Morella a la tardor | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Estem a punt d'entrar a la tardor, una de les millors èpoques per visitar Morella. És per això que des de la regidora de Promoció turística s'inicia una nova campanya per atraure visitants i mostrar-los els grans atractius de la ciutat i l'extens terme municipal. A la tardor, a més de gaudir del patrimoni monumental de Morella destaca la natura i les possibilitats que ens ofereix en uns mesos on té una imatge única. Morella compta amb una extensa xarxa de senders que t'apropen fins racons ben bonics amb boscos exuberants, rius o rutes per fer en BTT, entre altres.

Per altra banda un dels grans atractius de Morella és la gastronomia i a la tardor trobem uns època amb molts de productes únics com són els bolets i altres fruits que ens dona el bosc. Són molts els restaurants que potencien estos productes ben maridats amb la carn o el formatge d'excel·lent qualitat a la comarca dels Ports.

Sobre tot, Morella com a destí ofereix qualitat, tranquil·litat, hospitalitat i seguretat. Un bon destí i un destí segur per a estos moments que estem vivint. La primera de les accions d'esta campanya ‘Redescobreix Morella' és un vídeo promocional. On com es pot veure, redescobrir Morella és recarregar, reconnectar, relaxar-se.Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho