Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/25/2022#) AND (caducitat>=#1/25/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Èxit de participació en la primera edició de la Cursa Serra de Godall

Lluisma Mas i Àngels Centelles es proclamen guanyadors en aquesta primera edició de la prova, que ha comptat amb la participació de prop de 200 persones

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, godall, serra godall, montsia, terres ebre

Publicat el1/4/2019

Èxit de participació en la primera edició de la Cursa Serra de Godall | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Foto: Cursa Serra de Godall


Godall va celebrar ahir diumenge la Cursa Serra de Godall amb prop de 200 participants, tot un èxit de convocatòria en la que ha estat la primera edició de la prova. El municipi montsianenc s'estrena així amb molt bona nota en l'organització d'aquests tipus d'esdeveniments populars que cada cop tenen més adeptes, ja que els participants tenen la possibilitat de practicar esport i a la vegada descobrir racons del territori de gran bellesa paisatgística com és, en aquest cas, la Serra de Godall.

El matí de diumenge es va aixecar ennuvolat i fresc i fins i tot una pluja fina va fer acte de presència, tot i això, la cursa va començar puntualment a l'hora prevista i es va desenvolupar sense cap incident.

LLuisma Mas Cáceres (Club BTT Montbike) i Àngels Centelles Cardona (La Sénia), van ser els primers en completar un recorregut de 15'7 km, íntegrament per senders i corriols de la Serra de Godall. Mas va fer un temps d'1:10:27 i Centelles 1:30:33.

El segon lloc de la classificació va ser per a Agus Juan Camps Castell (CEU Sudactiu) amb un temps d'1:11:56 i Eva Cris LLobat Gràcia (Club BTT Montbike) amb un temps d'1:33:18.

Paulo Marco Casanova (independent) i Helena Drago Rosa (AE Caranord) van completar el podi amb el tercer lloc amb un crono d'1:18:02 i 1:35:49 respectivament.

La cursa es va completar amb la I Marxa Serra de Godall amb 46 inscrits.

Cal destacar la implicació de nombrosos veïns en l'organització de la prova, així com efectius de Protecció Civil de diferents municipis de la comarca, Creu Roja de la Sènia i treballadors de la Brigada Municipal.


Foto: Cursa Serra de GodallAgrícola de Godall - Plaça Coopertiva, s/n - Godall - Montsià