Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


ELLIPTIGO

Córrer sense impacte

Etiquetes   serveis turístics, delta ebre, parc natural delta ebre, lloguer bicicletes, elliptigo, cicloturisme, turisme

ELLIPTIGO | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


ElliptiGO

Ctra. TV-3451, km. 3 Masia de la Torra

43580 Deltebre (Delta de l'Ebre)

Tel. 648725862 - 606627457

Facebook

Twitter

Correu-e

Web

Instagram

Youtube

Botiga


ElliptiGO permet als seus usuaris córrer sense impacte. Es tracta d'un dispositiu que imita a la perfecció la biomecànica natural de la carrera. Millora el rendiment i descarrega les articulacions de turmells, genolls i cadera. Permet perdre pes de manera ràpida. La posició és ergonòmica i facilita el treball de la musculatura abdominal i lumbar. A més a més és fàcil d'utilitzar i divertit. A què estàs esperant per a probar-la?

Aquest servei s'ofereix des de l'empresa Deltacleta, ubicada al Delta del Ebre. Es dediquen a la venda i lloguer d'aquestes bicicletes, són distribuïdors oficials ElliptiGO a Catalunya.

Ofereixen la possibilitat d'experimentar la sensació d'anar en una ElliptiGO en un marc incomparable com es el Delta de l'Ebre. Pots llogar-ne una per planificar els teus entrenaments i si tens previst comprar-ne una, podràs provar-la abans d'adquirir-la.

Com a distribuïdors oficials d'ElliptiGO a Catalunya, t'assessorant triant del seu catàleg la que s'adapta a les teves necessitats. A més disposen de recanvis i accessoris oficials.


Gaudeix del plaer d'utilitzar una bici el·líptica en un medi natural!


ELLIPTIGO | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


comparteix-ho