Senda. Un món d´aventures i activitats al Matarranya al teu abast

CAT | ES

DELTACLETA. Lloguer de bicicletes elèctriques al Delta de l'Ebre

La millor manera de recórrer els entorns naturals més salvatges que amaga el territori deltaic

Etiquetes   serveis turístics, lloguer bicicletes, delta ebre, parc natural delta ebre, terres ebre, cicloturisme, turisme

Deltacleta

Ctra. TV-3451, km. 3 Masia de la Torra

43580 Deltebre (Delta de l'Ebre)

Tel. 648725862 - 606627457

Facebook

Twitter

Correu-e

Web

DELTACLETA ofereix una experiència única amb bicicleta elèctrica al Parc Natural del Delta de l'Ebre a través de rutes cicloturístiques per gaudir en família, en parella o en amics, descobrint un paisatge privilegiat minimitzant l'esforç físic. 

La nostra bicicleta elèctrica està equipada amb alforges perquè t'oblidis de la motxilla! Un GPS et guiarà per la infinitat de camins rurals i zones protegides a través de les nostres rutes marcades dissenyades per tots els gustos. 

Amb DELTACLETA podreu recórrer els entorns naturals més salvatges que amaga el territori deltaic, sense que ni l'edat ni la condició física siguin un impediment. Gràcies a un mitjà de transport respectuós amb l'entorn, descobriràs en silenci els detalls i les curiositats de l'ornitologia observant de prop la biodiversitat d'aus i espècies protegides. 

Tria la teva ruta ideal pel teu viatge de descoberta al territori DELTACLETA!!

INFORMA'T

DELTACLETA. Lloguer de bicicletes elèctriques al Delta de l’Ebre DELTACLETA. Lloguer de bicicletes elèctriques al Delta de l’Ebre DELTACLETA. Lloguer de bicicletes elèctriques al Delta de l’Ebre DELTACLETA. Lloguer de bicicletes elèctriques al Delta de l’Ebre



Les rutes

LA TANCADA I L'ENCANYISSADA
Coneixeràs les dos llacunes més grans del Parc Natural , amb una de les reserves més importants d'aus aquàtiques i limícoles. Les salines i el Trabucador et donaràn l'oportunitat de recórrer un del racons més emblemàtics del Delta de l'Ebre junt amb el paradís dels amants del kite-surf a la Platja de l'Aluet.fac

ILLA DE BUDA I RIU MIGJORN
Aquesta ruta recorre el camí fluvial del riu Ebre fins a una de les seves antigues desembocadures, el canal de Migjorn. Amb les nostres pedalades dibuixaran el contorn de l'Illa de Buda, un entorn salvatge i inhòspit que ens farà viatjar en el temps. L'arrossar i el riu Ebre seran els nostres acompanyants durant tota la nostra experiència deltaica.

LA BADIA DEL FANGAR
Si el que voleu es estar en contacte amb l'aigua, no us podreu perdre aquesta ruta vora la Badia del Fangar. Un espectacle que combina les activitats tradicionals de la pesca amb el cultiu del musclo i l'ostra, present a les casetes del mar; les “muscleres”.

DELTACLETA. Lloguer de bicicletes elèctriques al Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...



LA DESEMBOCADURA DEL RIU EBRE
Des d'un entorn únic envoltats de camps d'arròs realitzareu un recorregut agradable en el que gaudireu d'un còmode carril bici fins la desembocadura d'un dels rius més importants a l'estat espanyol, amb els seus 910km de recorregut. Un cop allí, sentirem la fusió entre el riu i el mar amb tot el seu esplendor paisatgístic i gaudireu de les platges salvatges amb les seves espectaculars dunes plenes de vegetació.

RUTA MIGRATÒRIA (ORNITOLÒGICA)
Oferim la possibilitat de realitzar una ruta feta a mida a través d'un guia especialitzat on podrem trobar les localitzacions més idònies en l'observació de determinats ocells. Ornitòlegs, biòlegs, fotògrafs i periodistes, gaudiran de la gran biodiversitat d'aus que conviuen als diferents ecosistemes. Aquesta ruta temàtica et dóna la possibilitat de sorprendre't entre les diferents rutes que conformen el territori deltaic.

DELTACLETA. Lloguer de bicicletes elèctriques al Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...



RUTES GASTRONÒMIQUES
La ruta gastronòmica és un viatge a través del paladar amb bicicleta elèctrica, que ens permetrà entendre com els recursos naturals que ofereix la terra deltaica ens regala un ampli ventall de productes d'un gran valor gastronòmic.

EDUCACIÓ AMBIENTAL I TERRITORI
Et proposem un viatge amb bicicleta elèctrica per les dues llacunes protegides més importants del Delta de l'Ebre i del sud d'Europa. La visita al centre, Món Natura Delta de l'Ebre, farà que sigui una experiència divertida, única i molt interessant.

RUTA FAMILIAR
Veniu a gaudir d'una experiència familiar que us regalarà moments inoblidables descobrint amb bicicleta elèctrica els diferents ecosistemes que formen el Delta de l'Ebre. Es tracta d'una ruta circular on els més petits podran interpretar l'entorn mitjançant un quadern amb activitats senzilles per entendre tot el que aniran descobrint al llarg del recorregut.

DELTACLETA. Lloguer de bicicletes elèctriques al Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...