Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

Benifallet

Un poble entre riu i muntanya

Etiquetes   turisme, riu ebre, benifallet, baix ebre, terres ebre, reserva bioesfera, llagu, coves meravelles, ,

Punt d'informació turística

Lluís Companys, 3

43512 Benifallet (Baix-Ebre)

Tel. 977 501 511

Facebook

Twitter

Instagram

Correu-e

Web

Benifallet ofereix al visitant un ampli ventall de possibilitats que pot iniciar-se a les Coves Meravelles endinsant-se a les entranyes de la terra. Quoranta minuts inesborrables passejant emmig d'una riquesa de formacions amb les excèntriques com emblema. 

En sortir, el riu, l'Ebre ens espera perquè l'acaronem i també el notem, el seu bosc de ribera, la seva fauna, la seva màgian, perquè el riu és vida. Hi podem navegar amb el Llagut Benifallet amb una visita d'una hora de durada i també ho podem fer amb càiac, canoa i zodiac. A l'altra banda de riu, hi trobem l'estació de Benifallet on la Via Verda ens espera per fer una passejada a peu o amb bicicleta en un entorn de gran bellesa o bé cap al sud, cap al Delta, o bé cap al nord, a tocar del Massís del Port

Dormir i menjar a Benifallet és una experiència única. Un assortiment de restaurants i bars us faran llepar els dits si trieu la seva gastronomia, referent a les Terres de l'Ebre, i si us quedeu a passar la nit trobareu el descans necessari per al viatger, però també les millors propostes perquè la festa està sempre assegurada, amb un ampli ventall de propostes lúdiques i productes turístics al llarg de tot l'any.  

Assaborir els seus  millors productes i comprar a Benifallet no és una decisió casual, sinó una bona oportunitat per tastar allò que encara està fet i elaborat amb respecte a generacions i generacions de benifalletencs i benifalletenques. 

 A Benifallet hi pots trobar allò que necessites per ser feliç!
Benifallet, un paisatge que enamora


DABUTENS. Lloguer de bicicletes i servei de taxi