DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES


Balcells i Gelada guanyen el 3r Duatló de Garcia

El 24 de febrer, es va disputar el 3r Duatló de Garcia (Ribera d’Ebre), amb un sector de BTT de 14 Km, un sector de cursa per muntanya de 10 Km i el darrer sector, altre cop de BTT, de 12 Km. En total van haver 20 participants i 22 en la modalitat d’equips. Els guanyadors en modalitat individual van ser Ferran Balcells i Isabel Gelada. En equips, van guanyar en homes el Grup Matarranya Team, en dones Voltaguas i en mixte el Cuñis Team.

Etiquetes   garcia, duatlons, ribera ebre

Publicat el26/2/2019

El passat 24 de febrer, es va disputar a la població de Garcia (Ribera d'Ebre)la tercera edició del seu duatló cross. Aquesta modalitat de duatló per muntanya va constar d'un sector de BTT de 14 Km, un sector de cursa per muntanya de 10 Km i el darrer sector, altre cop de BTT, de 12 Km. En total van haver 20 participants i 22 en la modalitat d'equips.

A les 9 del matí des de la zona de les piscines de Garcia, a la vora del riu Ebre, es va donar la sortida als bikers que, inicialment, van recórrer alguns carrers del poble per sortir per la zona de les Comes, emprenent un tram força dur de pujada remuntant els barrancs de les Comes Llargues i dels Morers, primer per pista per acabar per sender fins arribar a l'ermita de Santa Magdalena, lloc on estava ubicada la zona de transició.

Arribats aquí, els participants per relleus deixaven la BTT per donar pas al companya o companya d'equip per iniciar el tram de cursa trail, als participants individuals, els tocava deixar la bicicleta i el casc, i canviar-se les sabatilles per córrer els 10 Km de cursa per muntanya de baixada pel camí del Molar, el sender de les Comes, netejat aquest per al 2019 per a fer-lo sencer fins al camí dels Raïders; a l'alçada de camí de les Creuetes tocava pujar fins a la zona dels Raïders, nova baixada, pujada als Riguerals, vista de la roca de l'Ermita i arribada a l'ermita de Santa Magdalena.

Balcells i Gelada guanyen el 3r Duatló de Garcia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Ferran Balcells i Isabel Gelada, guanyadors del 3r Duatló de Garcia en la modalitat individual.


Havent passat per la zona de transició tocava el tercer i darrer sector, amb 12 Km de BTT. Els participants individuals havien de calçar-se sabatilles amb cales, agafar el casc i la BTT, mentre que els que competien per equips donaven el relleu al company o companya d'equip. La baixada amb la bicicleta començava amb una forta baixada per camí asfaltat durant 1 Km, per combinar trams de pista i sender; sempre dominant el terreny de baixada passant pel barranc dels Morers, el camí de Mas del Canyisser, barranc de Rec de Bas, el camí de les Creuetes fins al sender dels Gobians (GR-171) per entrar a Garcia pel carrer dels Cards.

Balcells i Gelada guanyen el 3r Duatló de Garcia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Grup Matarranya Team, guanyadors del 3r Duatló de Garcia en la modalitat equip masculí


En modalitat individual van participar 18 homes i 2 dones, essent el guanyador absolut el Ferran Balcells (Club Triatló l'Eix de Navàs) amb un temps total de 2:24:20, acompanyat al podi per Albert Giné (Trail Roquetes) amb 2:25:35 i Javier Giménez (independent) amb 2:30:34. En dones, la primera classificada absoluta va ser Isabel Gelada (CE Calella) amb un crono final de 3:35:52 seguida per Carla Gisbert (OR Bikes) amb 4:01:48.

Balcells i Gelada guanyen el 3r Duatló de Garcia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Voltaguas, guanyadors del 3r Duatló de Garcia en la modalitat equips femení.


Pel que va a la participació per equips, el 3r Duatló de Garcia va comptar amb 17 formats per homes, 3 per dones i 2 mixtes. En equips masculins els guanyadors van ser Grup Matarranya Team amb un temps de 2:21:14, seguits per OR Bikes Cycling Team amb 2:29:37 i La Cosa Nostra amb 2:41:12. En dones, l'equip guanyador va ser Voltaguas amb 3:32:00, seguit per Notenimpressa amb 4:11:07i Women in bike biciades amb 4:34:45. L'equip mixte guanyador va ser el Cuñis Team amb un temps total de 2:59:00 i el segon classificat va ser Miaus Team amb 3:44:23.

Balcells i Gelada guanyen el 3r Duatló de Garcia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Cuñis Team, guanyadors del 3r Duatló de Garcia en la modalitat equips mixte.DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)


Publicacions relacionades amb el 3r Duatló de Garcia (24/2/2019):