GENCAT Eleccions VOT PER CORREU abril24

CAT | ES


Balanç positiu de la primera meitat del Running Series Terres de l’Ebre del 2022

El circuit de curses urbanes de 10K i 5K ha fet balanç del que portem de temporada que ha tingut un total de 750 participants, després de les 5 curses disputades fins ara. L´1 d´octubre es reprendrà la competició a la Galera i seguiran les proves de l´Ampolla, Amposta i Gandesa.

Etiquetes   running series, curses, santa barbara, deltebre, sant jaume enveja, el perello, camarles, jesus, la galera, ampolla, amposta, gandesa

Publicat el3/8/2022

Balanç positiu de la primera meitat del Running Series Terres de l’Ebre del 2022 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Des de Running Series Terres de l’Ebre, el circuit de curses urbanes de 10K i 5K, que enguany arriba a la 12a edició, han fet balanç de la temporada ara que han arribat a la meitat del Circuit just quan s’està fent una pausa pels mesos d’estiu.

El balanç que es fa tant del propi Circuit com de l’organització de cadascuna de les curses fetes fins ara és molt positiu, en un any en que s’ha recuperat la plena normalitat després dels anys en que es va cancel·lar per la Covid-19 i un 2021 amb només 6 curses i en les que es van aplicar un seguit de mesures a les sortides com a la post-cursa.


750 participants a les 5 curses disputades fins ara.

Al 2022 per al 12è Running Series Terres de l’Ebre es va presentar un calendari amb 10 proves, de les que se n’acabaran fent 9 per la cancel·lació de la cursa de l’Aldea. El Running Series Terres de l’Ebre 2022 va començar a Santa Bàrbara, que tornava al Circuit després d’uns anys de no ser-hi, va continuar la cursa del Pont a Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, va continuar la cursa del Perelló, la cursa Lo Balcó de Camarles i la cursa de Jesús que ha estat la darrera en celebrar-se abans de l’arribada dels mesos d’estiu. Fins ara ha hi hagut un total de 750 participacions entre totes les curses, amb una mitjana de 150 participants a cadascuna de les proves en les curses de 10 Km i 5 Km. Com sempre, des de Running Series Terres de l’Ebre, a principi de temporada, es va oferir un abonament per a 5 curses tant de 10K com de 5K, subscrit per 38 corredors i corredores, amb el que tenen un preu reduït per a la inscripció a les curses que triïn del calendari del 2022.
Líders del 12è Running Series Terres de l’Ebre

Amb 5 curses disputades i a manca de 4 proves, el circuit de 10Km el lideren Xavier Ortin i Cèlia Callarisa, i en el circuit de 5K els líders són David Roda i Ruth Martí. En equips, el clar dominador és el Sales Distance que lidera totes les categories excepte el circuit de 10K femení on el TR Cabra Feixet del Perelló està al capdavant. Així Sales Distance encapçala el circuit 10K masculí, el circuit 5K tant masculí com femení i participació per equips, tant en participació com de 5K i 10K.


La segona meitat del circuit de curses urbanes de les Terres de l’Ebre

La segona meitat del Circuit començarà amb la cursa urbana de la Galera el dissabte 1 d’octubre en horari de tarda i que només tindrà modalitat de 10 Km; la seguirà el 23 d’octubre la cursa de l’Ampolla; la cursa urbana d’Amposta es farà el 6 de novembre  i tancarà la temporada de curses urbanes de les Terres de l’Ebre la cursa del vi de Gandesa el dia 20 de novembre que és una nova incorporació al calendari ebrenc  de running.


La darrera activitat del Running Series Terres de l’Ebre del 2022 no serà una cursa sinó que serà l’acte de cloenda del Circuit on es farà entrega dels trofeus als guanyadors i guanyadores de cada categoria, als millors equips i als que hagin fet totes les curses de l’any, aquest acte es farà a Jesús el 16 de desembre.


Al web www.runningseries.net trobareu tota la informació com ara el calendari, classificacions, horaris i enllaç al web cada cursa per a fer inscripcions.

Balanç positiu de la primera meitat del Running Series Terres de l’Ebre del 2022 Balanç positiu de la primera meitat del Running Series Terres de l’Ebre del 2022


Font: Running Series Terres de l’Ebre

Foto: EbreActiu

comparteix-ho