Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Primera prova de l’12a edició del Circuit de Running Series de les Terres de l’Ebre 2022

Llorens Sales i Celia Callarisa guanyen en la categoria absoluta en el 10k, i Josep Ramón Sanahuja i Celia Callarisa i Ruth Martí en categoria femenina absoluta en el 5k

Etiquetes   activitats outdoor, running series, running, santa barbara, terres ebre,

Publicat el28/3/2022

Primera prova de l’12a edició del Circuit de Running Series de les Terres de l’Ebre 2022 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Podi dels 10k masculí


El representant territorial de l’Esport de les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, amb l’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés; el director de la Cursa 5 km i 10 km de Santa Bàrbara, Miquel Also, i la regidora d’esports de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, Ana Maria Panisello, han presentant diumenge, la 12a edició del Circuit de Running Series 2022, en el transcurs de la primera prova a Santa Bàrbara.

El Circuit Running Series de les Terres de l’Ebre, amb curses de 10 km, neix l’any 2010, amb la implicació de diversos clubs d’atletisme. És l’any 2017, amb la voluntat d’obrir la pràctica de l’atletisme a més gent i especialment al jovent, quan s’afegeix la distància de 5 km. A causa de la Covid19, i després de l’anul·lació de l’edició del 2020 quan només s’havien dut a terme 2 curses, i un 2021 en què finalment el Circuit va haver de reduir el número de proves, aquest 2022 el Circuit arrenca amb normalitat i torna amb força per seguir assolint noves fites.

En aquest sentit, el representant territorial de l’Esport Joan Barberà ha destacat que "malgrat tot, cal seguir apostant, impulsant i potenciant aquest esport, amb el format de curses urbanes al nostre territori com una opció moderna, propera i amb gran acceptació social als municipis de les Terres de l’Ebre".

El calendari ha començat aquest 27 de març amb la cursa 5 k i 10 k de Santa Bàrbara i seguirà amb la resta de proves programades: 10 d’abril la cura Lo Pont de Delta; el 8 de maig la Cursa de l’Aldea; el 29 de maig els 5.000 i 10.000 del Perelló; el 18 de juny la cursa Lo Balcó de Camarles; el 9 de juliol els 5km i 10km de Jesús; l’1 d’octubre la cursa 10 k de La Galera; el 23 d’octure els 5.000 i 10.000 de l’Ampolla; el 6 de novembre la cursa 5.000 i 10.000 d’Amposta i, finalment, el 20 de novembre la cursa del Vi de Gandesa. La Festa de cloenda del Circuit se celebrarà el 16 de desembre a l’EMD de Jesús.

Joan Barberà ha valorat també que "és necessari mantenir la mirada territorial que té el Circuit, i que entitats i ajuntaments que organitzen i acullen les diferents proves treballin col·laborativament i de la mà per enriquir un projecte col·lectiu, que cal seguir fent cada cop més atractiu per als corredors i corredores d’aquí i de fora de les nostres comarques".

Els guayadors de la primera prova celebrada a Santa Bàrbara han estat Llorens Sales en categoria maculina absoluta i Celia Callarisa en categoria femenina absoluta en el 10k i Josep Ramón Sanahuja en categoria masculina absoluita i Celia Callarisa i Ruth Martí en categoria femenina absoluta en el 5k.


Per: Redacció

Foto: Cedida