Festes de Sant Joan i Sant Pere. Hospitalet de l’Infant del 21 al 30 de juny

CAT | ES


Amposta tanca el 3r Circuit Canicròs Terres de l'Ebre

El diumenge 18 de març, va finalitzar el 3r Circuit Canicròs Terres de l’Ebre amb el 2n Canicross Amposta Temps de Terra, amb la participació de 41 canicrossers, que van guanyar Francesc Caballé amb Maya i Clara Bosch amb Terra.

Etiquetes   canicros, amposta, montsia

Publicat el19/3/2018

El Club BTT Montbike va organitzar, ahir diumenge 18 de març, la segona edició del Canicross Amposta - Temps de Terra, en la que va ser la cinquena i darrera prova del 3r Circuit Canicross Terres de l'Ebre 2017-2018.

Un total de 41 canicorssers van prendre la sortida a les nou del matí des de la finca de Cabiscol per fer un recorregut 100% muntanyenc per la zona de la Serreta i les Set Piques amb un total de 8Km i 200 metres de desnivell positiu. Després de la sortida es va fer un tram curt per la finca, fet que va permetre al públic veure, passats només 5 minuts, altre cop als participants; tot seguit el recorregut continuava per una pista de baixada per a sortir de Temps de Terra (Km 2,5), seguint per pista, ara de pujada, vorejant la finca fins arribar a l'alçada de la Misseta on venia un puja-baixa per sender; al Km 5,5 s'arribava al fons del barranc de Furiol per a pujar fort fins tornar a la pista que circumval·la Temps de Terra (Km 6,1). Des aquí, van seguir per pista, de baixada, fins tornar a entrar a la finca per encarar els darrers 1,5 Km entre els camps d'horta i arbres fruiters fins a creuar la línia de meta.

Amposta tanca el 3r Circuit Canicròs Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sortida del 2n Canicross Amposta - Temps de Terra


A l'arribada es va viure un esprint entre Francesc Caballé (AAEET-Borges Trail) i el seva gossa Maya amb un temps de 0:32:20 i Aitor Tomás amb el seu gos Rei amb un crono de 0:32:32; en tercera posició entrava Javier Alonso i el seva gossa Kyra amb 0:33:13. En dones la guanyadora va ser Clara Bosch (Kiwoko) i la seva gossa Terra amb 0:38:07, a continuació entraven Tere Isierte (A 4 Pelat) i Vodka amb un temps de 0:39:57 i en tercera posició entrava Mònica Rodríguez amb la gossa Don amb 0:41:37.

Amposta tanca el 3r Circuit Canicròs Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Francesc Caballé i Maya guanyadors absoluts del 2n Canicross d'Amposta, seguits de molt prop per Aitor Tomàs i Rei


Després de disputar-se el canicròs d'Amposta, ha acabat la temporada de les Terres de l'Ebre 2017-2018 que començava a Masdenverge al novembre passat, seguia al desembre el canicròs de l'Aldea, ja al 2018 es va disputar el canicròs de Campredó, i ja al mes de març la penúltima prova va ser la de Sant Carles de la Ràpita. Caldrà esperar uns dies a que estigui publicada la classificació oficial general del 3r Circuit Canicross de les Terres de l'Ebre perquè els punts aconseguits a Amposta podrien canviar algunes posicions finals.

Amposta tanca el 3r Circuit Canicròs Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Clara Bosh i Terra, van guanyar el 2n Canicross Amposta - Temps Terra


Preparant el quart Circuit Canicross Terres de l'Ebre

Només ha passat un dia des de que ha acabat el Circuit, i els canicrossers ja poden anar pensant en la temporada 2018-2019 a les Terres de l'Ebre, perquè ja s'han avançat les dues primeres curses que seran a Masdenverge el 10 de novembre i a L'Aldea el 30 de desembre.

Aquí pots veure totes les fotos del 2n Canicross Amposta - Temps de Terra.


comparteix-ho