suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Javier Alonso i Clara Bosch guanyen l'11è Canicròs de Campredó

25 canicrossers van participar a l’11è canicross les II Torres de Campredó que es va disputar el 14 de gener de 2018, en la que va ser la tercera prova del Circuit Canicross Terres de l’Ebre 2017-2018. Javier Alonso i Clara Bosch van ser els guanyadors. A més també es va fer una cursa per muntanya i marxa populars. Totes 3 proves van servir per recordar la jove parella de Campredó que va morir en un accident de trànsit el novembre de 2017.

Etiquetes   activitats outdoor, canicros, campredo, baix ebre, terres ebre

Publicat el17/1/2018

La tercera prova del Circuit Canicross Terres de l'Ebre 2017-2018 es va disputar a Campredó (Baix Ebre) el passat 14 de gener, amb la participació de 25 canicossers. Aquest canicròs, organitzat per l'Associació Campredó Esports, que ja arribava a l'onzena edició, enguany tornava al seu lloc de sortida i arribada habituals, a la zona esportiva de Campredó, després que al 2017 per commemorar els seus orígens va sortir des del nucli de Font de Quinto.

A les 9 del matí es donava la sortida per a cobrir 9 Km amb 267 metres de desnivell positiu acumulat, d'un recorregut amb els primers 1.200 metres per asfalt per passar pel polígon industrial i per sota de la carretera C-42, en aquell punt ja començava el recorregut muntanyenc per la part Nord del municipi començant pel sender de pujada des de la zona del Rodeo fins a tocar de l'Ardiaca, en aquell punt tocava baixar creuant la capçalera del barranc del Pont Trencat fins arribar al camí de les Moixonetes, 700 metres més endavant es van desviar, ara de pujada, per l'asfalt del camí del Rodeo; en deixar l'asfalt també es va acabar la pujada i tocava baixar durant 800 metres per una pista de terra que s'acabava convertint en sender entre antics bancals, marges, garrofers i oliveres, a tocar del barranc de l'Espluga. Acabada la baixada venia la pujada més forta, però curta, de tota la cursa 500 metres i pràcticament 100 metres de desnivell van portar als participants al coll dels Rajolers, força recuperat de l'incendi que va patir aquella zona just un any enrere el 19 de gener de 2017. Des d'aquest coll ja tot era baixada fins a la línia de meta. Un primer tram molt ràpid de 1,5 Km per pista, per a recórrer durant 500 metres el llit del barranc del Pont Trencat, per tornar a sortir a pista asfaltada continuant la baixada fins entrar als carrers de Campredó fins creuar l'arc d'arribada.

Javier Alonso i Clara Bosch guanyen l’11è Canicròs de Campredó | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Participants del l'11è Canicròs les II Torres de Campredó


El guanyador de l'11è Canicross Les II Torres de Campredó va ser Javier Alonso, de Comarruga, amb un temps de 0:43:26, seguit per Josep Geira (CEE La Foradada) amb 0:43:30 i Matias Guzman (CE Vinyols) amb un crono de 0:46:09. En dones la més ràpida va ser la Clara Bosch (Kiwoko) amb un temps de 0:49:20, acompanyada al podi per Tere Isierte (A 4 Pelat) amb 0:53:33 i la corredora local, Mª Rosa Bel amb un temps de 1:00:12.

Javier Alonso i Clara Bosch guanyen l’11è Canicròs de Campredó | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Javier Alonso, guanyador de l'11è Canicròs de Campredó


La propera prova del Circuit ebrenc de canicròs no serà fins d'aquí a un parell de mesos, quan el 4 de març es disputarà el 10è Canicròs de La Ràpita amb 6,9 Km i 220 metres de desnivell positiu, organitzat pel Club Centre Excursionista La Foradada.

A més del canicròs, també es va organitzar una cursa per muntanya popular i una marxa. La cursa, amb una quarantena de participants, tenia un recorregut de 14 Km i un desnivell positiu de 380 metres, compartint bona part del recorregut del canicròs fins al Km 4,2 els corredors van allargar el recorregut cap al barranc de l'Espluga, la zona dels Argilers fins arribar al coll de Rajolers, on tornaven a coincidir amb els canicrossers. El guanaydor d'aquesta cursa va ser Lluisma Mas (Club BTT Montbike) aturant el crono a poc més d'1 hora (1:02:42), seguit per Albert Cid (Trail Roquetes) amb 1:05:54 i José M. Garcia (CCE La Foradada) amb un temps de 1:06:47. En dones la guanyadora va ser la Marta Paulino (Club BTT Montbike) amb un crono de 1:19:50, seguida per Tere Also (Trail Roquetes) amb 1:32:23 i la Míriam Estorach (Club BTT Montbike) amb 1:35:14.

A més, per als que només volien passar el matí caminant tranquil·lament també es va organitzar una marxa popular, que va transcórrer pel mateix itinerari del canicròs. Totes tres activitats van servir per recordar a la Sandra i el Moisés, una jove parella de Campredó que va perdre la vida en un accident de carretera el passat 26 de novembre.

Javier Alonso i Clara Bosch guanyen l’11è Canicròs de Campredó | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Molts participants portaven una samarreta per recordar la jove parella de Campredó que va perdre la vida en un accident de trànsit mesos enrere