Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/26/2022#) AND (caducitat>=#9/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Vuit noves empreses turístiques del delta de l’Ebre reben l’acreditació de Punt d’informació del Parc Natural

Ja són 125 les organitzacions que actuaran com a punt d’informació del Parc Natural del Delta de l’Ebre

Etiquetes   turisme, parc natural delta ebre

Publicat el27/2/2019

Vuit noves empreses turístiques del delta de l’Ebre reben l’acreditació de Punt d’informació del Parc Natural | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge dels participants a l’acte de lliurament. Foto: cedida


El director del Parc Natural del Delta de l'Ebre, Francesc Vidal, juntament amb el tinent d'alcalde de l'Aldea, Simón Falcó, la regidoria de Pagesia, Nati Bernal i el president de l'Associació d'Empreses de Serveis i Activitats Turístiques del Delta, Josep Bertomeu, han lliurat aquest passat dimarts, 26 de febrer, els certificats a les vuit empreses turístiques del delta de l'Ebre que han superat el curs per acreditar-se com a “Punt d'Informació del Parc”.

Amb les noves acreditacions ja són 125 les empreses que tindran aquest distintiu. A banda, 29 alumnes més, a títol individual, han superat el curs “Bon coneixedor del Parc”.

El curs “Punt d'informació al Parc”, de 33 hores de durada, ha introduït els alumnes al coneixement de la gestió de l'espai; la fauna, flora, els ecosistemes aquàtics i marins; el patrimoni històric i cultural; la geologia, i l'atenció al públic. També ha inclòs una visita a tots els equipaments museístics del delta.Venda online productes de la Terra