Fàbregues Motorsports

CAT | ES

Vinebre organitza la Ruta de les Ermites

Serà aquest proper diumenge 29 d’abril i la caminada transcorrrerà per l’establiment Ibèric i l’ermita de Sant Miquel de Vinebre i l’ermita de Sant Antoni de la Torre de l’Espanyol

Etiquetes   turisme, vinebre, ribera ebre, caminada

Publicat el24/4/2018

Vinebre organitza la Ruta de les Ermites | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 


El proper diumenge 29 d'abril, l'Ajuntament i l'Oficina de Turisme de Vinebre organitzen la Ruta de les Ermites Vinebre 2018. Aquesta caminada té com a punts d'interès l'establiment Ibèric i l'ermita de Sant Miquel de Vinebre i l'ermita de Sant Antoni de la Torre de l'Espanyol.

L'activitat començarà al pàrquing del camp de futbol de Vinebre i la primera parada es farà a l'establiment ibèric. Un espai cultural museïtzat que retornarà als visitants al passat, mentre gaudeixen d'unes vistes espectaculars que tenen com a protagonista el riu Ebre.

Seguidament, es farà una parada a l'ermita de Sant Miquel i a continuació es marxarà en direcció a la Torre de l'Espanyol per visitar l'ermita de Sant Antoni, on hi ha una zona de pícnic.

Per finalitzar el matí, el trajecte continuarà pel camí dels Diumenges fins a l'inici del recorregut. La distància de la caminada és de 9,4 km i d'una durada aproximada de dos hores.

La sortida serà a les 10.15 h des del lloc habitual, el camp de futbol de Vinebre. Es recomana als assistents portar calçat adequat, esmorzar, protecció solar i moltes ganes. Per més informació geogràfica sobre la ruta feu clic al següent enllaç: Ruta de les Ermites.

La Ruta de les Ermites és una activitat gratuïta i no requereix inscripció prèvia.


Vinebre organitza la Ruta de les Ermites | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Casa Piñol, celler + enoturisme a la Terra Alta


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)