Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

Vinaròs encenta la nova temporada de visites guiades

A través de guies oficials els participants poden gaudir d’experiències innovadores amb rutes pensades per gaudir amb els cinc sentits, aptes per a tot tipus de públic

Etiquetes   turisme, vinaros, baix maestrat

Publicat el15/4/2019

Vinaròs encenta la nova temporada de visites guiades | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Església de l’Assumpció de Vinaròs. Foto: Turisme Vinaròs


Turisme Vinaròs va engegar dissabte passat la nova temporada de visites guiades per donar a conèixer la gastronomia, el patrimoni històric i la cultura de Vinaròs. A través de guies oficials els participants poden gaudir d’experiències innovadores amb rutes pensades per gaudir amb els cinc sentits, aptes per a tot tipus de públic.

La gastronomia forma part de la programació amb rutes al voltant dels tarongers i les oliveres mil·lenàries, tan característiques de la Mediterrània i en especial del Maestrat, on els participants poden conéixer millor el patrimoni natural que es conserva a Vinaròs, a més de poder gaudir de petites degustacions. Dintre d’aquestes experiències cal destacar la visita enològica del 7 de setembre, que inclourà la participació en la verema i el tast dels vins tradicionals del nostre territori.

La història amb els recorreguts teatralitzats també forma part de la nova programació de Turisme perquè els assistents puguen submergir-se en el passat de Vinaròs. En aquest cas sobretot destaca "La búsqueda del tesoro: Un desafío a contrarreloj" una gimcana pensada per a tota la família perquè es puga divertir, mentre descobreix els secrets de la localitat. D’altra banda, també es faran recorreguts al voltant del passat modernista i morisc de Vinaròs.

La música tampoc faltarà amb una nova edició de les visites guiades per l’església-fortalesa de l’Assumpció amb Bach i el barroc com a principals protagonistes. Després de la bona acollida de l’any passat des de Turisme s’ha decidit apostar de nou per aquesta experiència musical única a la nostra comarca.

Per fer la reserva de places i més informació amb tota la programació de les visites guiades que s’han preparat per aquesta nova temporada es poden adreçar a la Tourist Info o fer-ho través d’Internet al web www.turisme.vinaros.es.Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2021#) AND (caducitat>=#1/21/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())