Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

Viatja amb els Quicos a les Coves Meravelles de Benifallet

Durant tot aquest cap de setmana es faran sis passis diaris d’entrada a les Coves amb un guiatge especial, el de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Etiquetes   turisme, benifallet, baix ebre

Publicat el13/9/2018

Viatja amb els Quicos a les Coves Meravelles de Benifallet | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L'activitat s'emmarca en els actes de celebració del 50è aniversari del descobriment de les Coves


Les Coves Meravelles i els Quicos fusionaran aquest cap de setmana 15 i 16 de setembre, patrimoni natural i cultural amb un espectacle únic a les Coves de Benifallet. La proposta ofereix sis passis diaris (a les 10, 11, 12, 17, 18 i 19 hores) per entrar a les Coves amb un guiatge especial, el de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries que ens endinsaran a la profunditat de la terra, ens explicaran la història de les cavitats, ens mostraran i detallaran les seves formacions i ho faran amb la seva empremta particular. L'activitat s'emmarca en els actes de celebració del 50è aniversari del descobriment de les Coves.

La visita guiada a l’interior de la Meravelles es completarà amb moltes activitats. Tant dissabte 15 com diumenge 16, a les 13 hores i les 20 hores, l’emblemàtic grup oferirà dos concerts a la plaça del recinter de les Coves. A les 16 hores, hi haurà també taller de jota cantada i ballada, perquè la jota, essència de Benifallet, serà també protagonista d’aquest espectacle. A més, hi haurà durant tot el dia animació amb el pallaso Moniato, a banda de jocs i altres activitats. Tots els assistents estan convidats a degustar una botifarra i un trago de vi.

L’entrada val 15 euros (anticipada al web www.benifallet.cat i fins al 13 de setembre. A partir d’aquell dia, venda directa a les Coves Meravelles=.

Aquesta iniciativa, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Benifallet i el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, compta amb la col·laboració del departament de Cultura de la Generalitat, de la Diputació de Tarragona i del Consell Comarcal del Baix Ebre.


Foto: Ajuntament de BenifalletBenifallet, un paisatge que enamora


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)