Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Vacances en família obre les inscripcions per a 59.800 places de lleure familiar aquest 2020

Es tracta de la setzena edició del programa, que ofereix estades a albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius

Etiquetes   turisme, turisme familiar, terres ebre, catalunya

Publicat el28/1/2020

Vacances en família obre les inscripcions per a 59.800 places de lleure familiar aquest 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha obert avui les preinscripcions del programa «Vacances en família» per a prop de 59.800 places (unes 11.500 famílies), un 3,65% més que l'any anterior. Es tracta de la setzena edició del programa, que ofereix estades a albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius.

«Vacances en família» té l'objectiu de potenciar el lleure familiar compartit entès com una pràctica educativa, així com d'afavorir alhora la convivència dels membres de la unitat familiar i amb la resta de famílies participants. Poden participar-hi totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d'edat (0 a 17 anys).

La iniciativa té el suport de la Direcció General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i es desenvolupa principalment a la Xarxa jove d'albergs de Catalunya (Xanascat), en diferents èpoques de l'any, en un total de 32 equipaments.Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta


Preinscripcions obertes fins al 10 de febrer

Les famílies interessades poden preinscriure's a la iniciativa a través del web del programa fins al 10 de febrer a les 12 hores. Dos dies després, el 12 de febrer, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s'adjudicaran les places definitives.

El preu general del programa és de 29,95 euros per persona i nit, aplicable a tots els torns de caps de setmana, el primer torn de la Setmana Santa, el pont de l'1 de maig, el pont de l'1 de juny i el pont de la Diada de l'11 de setembre.

Al segon torn de la Setmana Santa, a l'estiu (juliol i agost) i al pont de desembre, s'aplicarà una tarifa especial de 32,05 euros per persona i nit. Pel que fa al preu dels infants menors de 3 anys, mantenen l'estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d'un 25% de reducció.


Descomptes per a famílies nombroses i monoparentals

El programa ofereix descomptes a les famílies nombroses i monoparentals, que tenen un 10% de descompte en tots els serveis. També tenen el preu reduït les famílies amb infants a càrrec que tenen dependència o discapacitat, així com les acollidores.

Per a promoure la participació de les persones grans al programa, els avis que acudeixen amb les seves famílies tenen la tarifa bonificada amb el cost de les nits gratuït, i només han d'assumir el de l'esmorzar i els àpats.

Els albergs de la Xanascat potencien la qualitat, el respecte al medi ambient i la sostenibilitat en la seva acció i gestió diàries, i son promotors de la dieta mediterrània i l'activitat física, a més de realitzar una gestió mediambiental correcta a totes les instal·lacions.


Fullet informatiu Vacances en família 


Per: Redacció