Cabaña Wake Park. Descobreix una experiència única a la badia dels Alfacs

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/26/2021#) AND (caducitat>=#10/26/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Turisme Roquetes organitza un concurs de fotografia

Per als amants de la fotografia i de la natura, el terme de Roquetes gaudeix d’indrets incomparables

Etiquetes   vida activa, fotografia, roquetes, parc natural ports, massis del port, baix ebre, terres ebre

Publicat el26/2/2021

Turisme Roquetes organitza un concurs de fotografia | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Primavera a Roquetes és el concurs de fotografia que organitza l'àrea de Turisme d'aquest municipi del Baix Ebre. El funcionament del mateix és molt senzill, només cal enviar les fotos al correu turisme@roquetes.cat de l'1 al 15 de març de 2021.

A partir del dia 19 de març apareixeran etiquetades al perfil d'Instagram @roquetesturisme i es podran votar fins el dia 28 de març. La fotografia més votada es publicarà als expositors de davant del mercat per a que tothom pugi gaudir-la.

Les imatges han de ser de de bona qualitat i en format vertical. Totes les fotografies que hi participen formaran part de l'arxiu de Turisme Roquetes i es podran publicar posteriorment a les xarxes socials etiquetant al seu autor/a.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu