Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El turisme de l’Ebre i Tarragona, pendents de l’agost per salvar la temporada

El delta de l’Ebre i les zones rurals tenen unes previsions d’ocupació "prudents però optimistes"

Etiquetes   turisme, terres ebre, delta ebre, terra alta

Publicat el2/8/2021

El turisme de l’Ebre i Tarragona, pendents de l’agost per salvar la temporada | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... 


A la Costa Daurada es confia que el turisme rus, anglès i irlandès els ajudin a "salvar la temporada" amb més arribades aquest mes d’agost. Entre els factors que depenen, l’evolució i les restriccions de la pandèmia i també els missatges crítics dels països d’origen del turisme estranger. També espera que les limitacions i la reticència de viatjar fora del país porti més turisme espanyol a la Costa Daurada. Tot i això, els hotelers assenyalen que el 60-65% d’ocupació els permetria "continuar vius".

"Qui més està patint és l’hoteleria, el càmping i apartament turístic està més barrejat", ha apuntat Xavier Guardià, portaveu de la Federació d’Empresaris d’Hosteleria i Turisme de Tarragona (FEHT). De fet, als càmpings de la demarcació l’ocupació de bungalows i parcel·les es preveu que se situï entre el 90 i el 95% a l’agost.

El delta de l’Ebre i les zones rurals tenen unes previsions d’ocupació "prudents però optimistes". El turisme de proximitat, com reconeix Guardià, ha apostat des de l’any passat per descobrir indrets com el Delta o l’interior de les comarques de Tarragona i l’Ebre. "El 2020 va ser molt crític, però un revulsiu perquè la gent conegués les nostres comarques", ha reconegut Pilar Miró, presidenta de l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta. Les previsions són bones a la comarca terraltina després d’un juliol més fluix de l’esperat i es confia arribar al 95% d’ocupació en masies i apartaments.

Als allotjaments del Delta també es fregarà la plena ocupació la segona i la tercera setmana d’agost, però les reserves d’última hora s’han tornat a animar i la resta del mes d’agost també pot millorar. "Cada cop que obres el correu, hi ha una probabilitat que sigui una reserva o una anul·lació", ha explicat Montse Callau, vicepresidenta de l’Associació d’Empresàries d’Ecoturisme del Delta.


Font: ACN

Foto: EbreActiu