iProjecta. Educació ambiental i guiatges

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/4/2021#) AND (caducitat>=#12/4/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Turisme Amposta enceta una nova temporada de tallers gastronòmics

Serà el dia 1 de febrer amb el taller de postres de les Terres de l’Ebre, que impartirà el mestre pastisser d’Ulldecona, Lluc Raga

Etiquetes   gastronomia, gastronomia km0, amposta, ulldecona, terres ebre

Publicat el21/1/2020

Turisme Amposta enceta una nova temporada de tallers gastronòmics | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El dissabte 1 de febrer arranca una nova temporada de tallers culinaris a l'Espai Ebre KM 0, el centre de promoció turística i gastronòmica ubicat a l'Oficina de Turisme d'Amposta. El tret de sortida el donarà un taller pràctic de postres de les Terres de l'Ebre, a càrrec del mestre artesà pastisser Lluc Raga, de la Pastisseria Raga d'Ulldecona, que ensenyarà als participants a elaborar periquillos i rotllets del secret, dos dels dolços més representatius d'Ulldecona.

El preu del taller és de 10 euros, les places estan limitades a 25 persones i les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: Cedida