Festes de Sant Joan i Sant Pere. Hospitalet de l’Infant del 21 al 30 de juny

CAT | ES


El Trails Denes de Morella se celebrarà el cinc de setembre

Aquesta prova compta amb tres distàncies diferents, 14 K; 24 K i 44 K, i transcorre pel terme municipal de Morella

Etiquetes   activitats outdoor, trail running, morella, comarca els ports

Publicat el20/8/2020

El Trails Denes de Morella se celebrarà el cinc de setembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Morella va acollir ahir la presentació de la primera edició del Trails Denes de Morella, la qual tindrà lloc el dissabte cinc de setembre. Aquesta és una cursa amb diferents recorreguts i distàncies que transcorre pel terme municipal de Morella. A més, la prova segueix els diferents protocols i mesures de seguretat per a garantir la seguretat i la salut del públic i participants enfront de la COVID-19.

Cal explicar que el Trails Denes de Morella estava previst per a finals de maig i la situació provocada pel coronavirus va obligar a l'organització a ajornar-lo. D'aquesta manera, ahir l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora d'Esports, Judit García, i els membres de l'organització, Hugo Adell, Diego Aguilar i Jordi Borràs, van presentar ahir la prova amb la nova data. També cal destacar que hi ha més de 300 inscripcions entre les tres proves, 14 K, 24 K i 44 K, les quals tindran eixides escalonades a les 8.00 hores, 8.30 hores i 9.00 hores.

Rhamsés Ripollés, va destacar “la importància d'aquesta prova a la ciutat en la qual s'aprofita l'extens terme de Morella”. L'edil també va “agrair l'esforç i iniciativa de l'organització per portar aquesta prova a Morella que, a més, s'ha vist afectada per les dificultats afegides provocades per la pandèmia”.

D'altra banda, Diego va explicar que “es prendran les màximes mesures de seguretat amb el control de temperatura, mesures de desinfecció en els avituallaments o la sortida escalonada de les proves, entre altres”. A més, va comentar que “s'han inscrit més de 300 participants i sobre 100 voluntaris i voluntàries perquè es puga desenvolupar aquest primer Trails Denes de Morella”. Finalment, va voler “agrair a les institucions i entitats que col·laboren en aquest esdeveniment pel seu suport”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives i competicions. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la Mediterranean Xtrem de BTT, la cursa Top Of The Rock amb el format d'ultra trail per etapes, l'Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d'escalada en bloc o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Aquest any algunes de les proves s'han ajornat i esperen celebrar-se en els pròxims mesos i altres s'han suspés fins a l'any 2021.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho