Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/20/2022#) AND (caducitat>=#8/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tot a punt per a una nova edició dels 10k i 5k de Jesús

La prova es trasllada a dissabte la tarda i com a novetat enguany també s’ha organitzat una marxa de 5k i un concert de cloenda amb caràcter solidari

Etiquetes   activitats outdoor, running, running series, jesus, baix ebre, terres ebre

Publicat el5/9/2019

Tot a punt per a una nova edició dels 10k i 5k de Jesús | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge de l’edició 2018 dels 10k/5k de Jesús


Després del parèntesi del mes d’agost, aquest dissabte la tarda torna el Running Sèries Terres de l’Ebre i ho fa amb la cursa 10k i 5k de Jesús. La prova, que organitza l’associació Jesús es mou, començarà a les 19.30 h i com és habitual, sortirà des de davant del pavelló esportiu, a la carretera de Jesús-Roquetes.

Com a novetat d’enguany, a part del fet que la cursa es trasllada a dissabte la tarda enlloc de diumenge al matí, és que també hi haurà una marxa de 5k, que està tenint molt bona acollida, tal com ho demostra, a hores d’ara, el nombre d’inscrits, un total de 146.

En acabar la cursa hi haurà un sopar per a tots els participants al pavelló de Jesús. Després s’ha programat un concert a càrrec del Gitanet i el paiet Mauri i Elma. La festa continuarà amb els DJ Sisco Paredes i Dani Fernández. L’entrada al concert serà gratuïta però hi haurà instal·lada una bústia solidària perquè tothom qui vulgui en faci una aportació. Els beneficis aniran destinats a Càritas Diocesana de Jesús.

El Running Sèries continuarà el 22 de setembre a Deltebre, amb la  Cursa del Pont, seguida de la Cursa urbana de La Galera, el 5 d’octubre i la Cursa l’Horta del Delta de l’Aldea, que clourà el 27 d’octubre el circuit ebrenc de running 2019.


Tot a punt per a una nova edició dels 10k i 5k de Jesús | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge de l’edició 2018 dels 10k/5k de Jesús
suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu


Foto: cedida