Autocaravanes Delta. La millor manera de viatjar amb autocaravana partint des del Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/20/2022#) AND (caducitat>=#8/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tot a punt un mes abans de les Quinquennals d'Alcanar

Les Quinquennals d’Alcanar formen part del catàleg del patrimoni festiu de Catalunya i l’any 2010 es van declarar Festa Tradicional d’Interès Nacional

Etiquetes   turisme cultural, alcanar, montsia, terres ebre

Publicat el4/9/2019

Tot a punt un mes abans de les Quinquennals d’Alcanar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament d'Alcanar va anunciar ahir en roda de premsa el nom del pregoner de la 13a edició de les Quinquennals 2019. Serà el canareu Xavier Forcadell (1980), llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i doctor en dret per la Universitat de Barcelona (UB). Així mateix, Forcadell ha cursat diversos màsters i postgraus en l'àmbit del dret i la gestió pública. Professor associat a l'URV i funcionari de carrera, l'any 2012 va passar a ser el coordinador general de la Diputació de Barcelona fins al juliol de 2019. Actualment n'és el coordinador d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial.


Una programació molt variada

L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, i la regidora de Festes, Mercè Fischer, van fer un avanç de la programació, que inclou actes litúrgics, concerts per a totes les edats, espectacles, teatre, exposicions, gegants, correbars, competicions esportives, concursos, propostes juvenils, gastronomia i promoció del patrimoni.

Un dels plats forts d'aquesta programació serà l'espectacle de la Lloll Beltran “El secret de la Lloll”, que tindrà lloc del dijous, 10 d'octubre, el concert d'Alfred García per al públic més jove, el 5 d'octubre, i també el d'Els Pets, el 12 d'octubre.


Campanya promocional

L'Ajuntament d'Alcanar ha impulsat la creació d'una línia de marxandatge promocional i commemoratiu de les Quinquennals, composta per samarretes, bosses de tela, xapes metàl·liques i tasses de porcellana amb el logotip de les Festes. Des de l'Ajuntament s'aposta perquè la comercialització d'aquests elements es faça mitjançant els comerços associats a la Federació de Comerç Local (FECOAL).

La campanya de promoció també inclou la participació en fires, una campanya publicitària al metro de Barcelona vinculada a un concurs fotogràfic, la instal·lació de tòtems informatius a diferents accessos el municipi, diferents vídeos promocionals i una campanya a les xarxes socials.

Mentrestant, els veïns i veïnes d'Alcanar i les Cases continua treballant de nit i de dia per a convertir els diferents carrers, un any més, en el principal reclam d'unes festes molt singulars. Les Quinquennals d'Alcanar, que tindran lloc del 2 al 14 d’octubre, formen part del catàleg del patrimoni festiu de Catalunya i l'any 2010 es van declarar Festa Tradicional d'Interès Nacional.Venda online productes de la Terra


Foto: Cedida