Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

Tortosa participarÓ a la Semana Europea del Deporte 2018

La caravana passarÓ per Tortosa amb la torxa #beactive en el seu camÝ de Madrid a ValŔncia

Etiquetes   esports, tortosa, baix ebre

Publicat el12/9/2018

Tortosa participarÓ a la Semana Europea del Deporte 2018 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Tortosa participarÓ a la quarta ediciˇ de la Semana Europea del Deporte, mitjanšant la qual la Comissiˇ Europea vol animar a totes les persones a la prÓctica de l'esport i l'activitat fÝsica sota el lema #BEACTIVE. La Semana Europea del Deporte, coordinada a l'Estat espanyol pel Consejo Superior del Deporte (CSD), posarÓ en marxa un seguit d'activitats que es desenvoluparan durant el mes de setembre a tots els pa´sos de la Uniˇ Europea.

Entre aquestes activitats, es farÓ una caravana #beactive la qual, des del 24 al 28 de setembre, sortirÓ de Madrid en direcciˇ a ValŔncia fent parada a les poblacions de Tarancˇn, Cuenca, G˙dar-Javalambre, Tortosa i Castellˇ. A la caravana hi prenen part dos atletes que portaran una torxa, i que arribaran a la capital del Baix Ebre el proper 27 de setembre, amb aturada a l'esplanada davant del Teatre Auditori Felip Pedrell. AllÓ es farÓ un acte que comptarÓ amb activitats dirigides al p˙blic infantil, la gent gran, i persones amb discapacitat. I al finalitzar, es farÓ una cursa popular, encapšalada per la torxa, que serÓ portada per un atleta de renom.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell RoigÚ, ha assistit a la presentaciˇ d'aquesta IV Semana Europea del Deporte a la seu del Consejo Superior del Deporte, a Madrid.


Font i foto: Ajuntament de TortosaBenifallet, un paisatge que enamora

Comentaris