Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/17/2021#) AND (caducitat>=#6/17/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tortosa participarà a la Semana Europea del Deporte 2018

La caravana passarà per Tortosa amb la torxa #beactive en el seu camí de Madrid a València

Etiquetes   esports, tortosa, baix ebre

Publicat el12/9/2018

Tortosa participarà a la Semana Europea del Deporte 2018 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Tortosa participarà a la quarta edició de la Semana Europea del Deporte, mitjançant la qual la Comissió Europea vol animar a totes les persones a la pràctica de l'esport i l'activitat física sota el lema #BEACTIVE. La Semana Europea del Deporte, coordinada a l'Estat espanyol pel Consejo Superior del Deporte (CSD), posarà en marxa un seguit d'activitats que es desenvoluparan durant el mes de setembre a tots els països de la Unió Europea.

Entre aquestes activitats, es farà una caravana #beactive la qual, des del 24 al 28 de setembre, sortirà de Madrid en direcció a València fent parada a les poblacions de Tarancón, Cuenca, Gúdar-Javalambre, Tortosa i Castelló. A la caravana hi prenen part dos atletes que portaran una torxa, i que arribaran a la capital del Baix Ebre el proper 27 de setembre, amb aturada a l'esplanada davant del Teatre Auditori Felip Pedrell. Allà es farà un acte que comptarà amb activitats dirigides al públic infantil, la gent gran, i persones amb discapacitat. I al finalitzar, es farà una cursa popular, encapçalada per la torxa, que serà portada per un atleta de renom.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha assistit a la presentació d'aquesta IV Semana Europea del Deporte a la seu del Consejo Superior del Deporte, a Madrid.


Font i foto: Ajuntament de Tortosa


Venda online productes de la terra