Mˇn Natura Delta de l┤Ebre. Gaudeix de la mÓgia del Delta de l┤Ebre

CAT | ES

Tortosa participa aquesta setmana en el 39Ŕ CongrÚs del CSIT World Sports Games a Israel

La delegaciˇ tortosina avanšarÓ els detalls de l┤organitzaciˇ dels jocs de 2019

Etiquetes   Esports, Tortosa, Baix Ebre

Publicat el24/10/2017

Tortosa participa aquesta setmana en el 39Ŕ CongrÚs del CSIT World Sports Games a Israel | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La delegaciˇ tortosina avanšarÓ els detalls de l’organitzaciˇ dels jocs de 2019


L’organitzaciˇ dels CSIT World Sport Games de Tortosa l’any 2019 s’ha desplašat aquesta setmana fins a Eliat (Israel), on presentarÓ els principals detalls de l’esdeveniment davant dels mÚs de 150 compromissaris que participen en el CongrÚs mundial de la instituciˇ. La delegaciˇ estÓ formada per representants de l’Ajuntament de Tortosa, la Secretaria General de l’Esport i la Uniˇ de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

En el marc d’aquest congrÚs es reunirÓ el comitŔ executiu del CSIT i es faran diferents sessions de treball per tractar l’organitzaciˇ dels jocs de 2019. El regidor d’Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Joaquim del Pino, ha avanšat que una de les qŘestions a debat Ús analitzar l’organitzaciˇ de la passada ediciˇ dels jocs, que es va fer a Riga (Let˛nia), amb l’objectiu de resoldre les mancances detectades en l’Ómbit de l’organitzaciˇ, logÝstica i promociˇ.

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/28/2020#) AND (caducitat>=#11/28/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())