CICLE DE VISITES GUIADES A BENICARLË. TARDOR 2020

CAT | ES

Tortosa acollirÓ el darrer acte de promociˇ del Concurs Internacional Grenaches du Monde

Es farÓ al Centre CÝvic el pr˛xim dilluns 26 de marš i hi participaran cellers d’arreu de Catalunya

Etiquetes   gastronomia, enologia, do terra alta, tortosa, terra alta

Publicat el15/3/2018

Tortosa acollirÓ el darrer acte de promociˇ del Concurs Internacional Grenaches du Monde | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Tortosa acollirÓ el darrer acte de promociˇ del Concurs Internacional Grenaches du Monde que se celebrarÓ a la Terra Alta de l’11 al 15 d’abril. SerÓ un showroom adrešat, principalment, al p˙blic professional que es farÓ al Centre CÝvic de Ferreries el pr˛xim 26 de marš. Hi participaran cellers d’arreu de Catalunya, una trentena de la Terra Alta. El tinent d’alcalde i regidor de Promociˇ Econ˛mica, Emili Lehmann, i el president del Consell Regulador de la Denominaciˇ d’Origen Terra Alta, Joan ArrufÝ, han presentat els detalls d’aquest acte de promociˇ i del concurs internacional de garnatxes.

Des del Consell Regulador de la DO Terra Alta s’ha reservat Tortosa per fer el darrer acte de promociˇ del concurs com a capital de les Terres de l’Ebre. El president de la DO, Joan ArrufÝ, ha explicat que l’objectiu del showroom Ús que restauradors, someliers i prescriptors puguin parlar directament amb els productors de vi i interactuar. SerÓ una oportunitat per tastar algunes garnatxes hist˛riques de les principals denominacions d’origen de Catalunya: DO EmpordÓ, DO Montsant, DOQ Priorat, i DO Terra Alta.

El showroom es farÓ a partir de les 16.30 h i tambÚ es presentarÓ una exposiciˇ itinerant ’Passatge de la Garnatxa: de la matŔria a l’Ónima’. Per participar-hi cal inscripciˇ prŔvia a produccio@pcats-comunicacio.com o bÚ al 934194248.

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/1/2020#) AND (caducitat>=#12/1/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())