Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/2/2021#) AND (caducitat>=#12/2/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tornen les Jornades Micològiques de les Terres de l'Ebre

Se celebraran del 2 al 4 de novembre a Amposta. Diumenge s’ha programat una sortida guiada gratuïta per conèixer els bolets que es troben al territori

Etiquetes   natura, bolets, amposta, la senia, terres ebre

Publicat el31/10/2018

Tornen les Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Museu de les Terres de l'Ebre i l'Associació de Micologia Bitxac, organitzen un any més les Jornades Micològiques de les Terres de l'Ebre, que se celebraran des del divendres 2 al diumenge 4 de novembre a Amposta, a les instal·lacions del Museu.

Les jornades tenen com a objectiu incrementar els coneixements micològics del territori, a més de divulgar el fascinant món dels bolets entre totes aquelles persones que hi estiguin interessades. Cada any alternen el lloc de celebració entre Amposta i la Sénia i en aquesta catorzena edició, serà la capital del Montsià qui les acollirà.

El programa inclou la mostra micològica, una exposició de la gran diversitat de bolets que es poden trobar a les Terres de l'Ebre i als pobles dels voltants i que es podrà visitar divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge al matí. Hi haurà visites guiades a la mostra a càrrec dels membres de l'associació Bitxac.

El diumenge s'ha programat una sortida guiada gratuïta per conèixer els bolets que es poden trobar al territori. Els interessats a participar en aquesta sortida s'han de presentar davant del Museu a les 7 del matí de diumenge.


Tornen les Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...