Senda. Un món d´aventures i activitats al Matarranya al teu abast

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/28/2021#) AND (caducitat>=#10/28/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Terres Travel Festival - Films & Creativity s'ajorna al setembre

L’ajornament comporta la reobertura del període d’inscripcions de films fins al 30 de maig

Etiquetes   turisme, festival, terres ebre

Publicat el17/3/2020

El Terres Travel Festival - Films & Creativity s’ajorna al setembre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Els organitzadors del Terres Travel Festival - Films & Creativity han decidit ajornar l'esdeviment al mes de setembre a causa de la situació d'emergència que estem vivint a causa del coronavirus. La quarta edició del Terres Travel Festival estava prevista del 24 d'abril al 2 de maig.

La nova data de celebració serà del 4 a l'11 de setembre, per aquest motiu, s'ha reobert el termini d'inscripció de films, que es podran registrar fins el 30 de maig de 2020 a les 24,00 h, mentre que el termini a l'Airbnb Terres Video Contest, la competició de producció de vídeos de fins a 2' de durada, s'allargarà fins al 23 d'agost.

El festival està organitzat per terres Landscape & Travel Communication, SLU i compta amb el suport oficial de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Tortosa.


Per: EbreActiu

Foto: EbreActiu