Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Les Terres de l'Ebre celebren 13 Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Els consells esportius del Baix Ebre i Montsià van organitzar aquest passat cap de setmana un total de 13 finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Etiquetes   esports, terres ebre, montsia, baix ebre

Publicat el8/6/2018

Les Terres de l’Ebre celebren 13 Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Hi han participat 91 equips, representant més de 30 comarques de tot Catalunya


En el recompte d'assistència, es constata una elevada xifra de participants i acompanyants. En total, hi han jugat 91 equips, representant més de 30 comarques de tot Catalunya. S'han jugat 151 partits, més les 225 partides de tennis taula individual. El suport dels respectius Ajuntaments de Tortosa, Amposta i La Ràpita, de la Generalitat, de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, dels clubs locals en les diferents disciplines, de voluntaris, tutors de joc i el personal de les diferents instal·lacions ha fet possible viure un intens cap de setmana amb un protagonisme per a l'esport de formació i de valors.

A Tortosa, es van jugar les finals de mini handbol benjamí masculí i femení, també les de minibàsquet benjamí i aleví, tant masculí com femení; les de futbol 7 infantil masculí, i les de tennis taula individual i per equips. Sant Carles de la Ràpita va acollir les de bàsquet infantil, masculí i femení, i Amposta, les d'handbol infantil, masculí i femení.

El campions dels esports d'equips han estat els següents: en Mini Bàsquet Benjamí masculí, el Col·legi Carmelites (Tarragonès); en Mini Bàsquet Benjamí femení, l'Associació Esportiva Pare Manyanet (Baix Camp); en Mini Bàsquet Aleví masculí, l'Escola Frederic Godàs (Segrià); en Mini Bàsquet Aleví femení, l'Escola Puigcerver (Baix Camp); en Mini Handbol Benjamí masculí, la Fundació BM Granollers (Vallés Oriental); en Mini Handbol Benjamí femení, el BME Les Franqueses (Vallès Oriental); en Futbol 7 Infantil masculí, la Union Deportiva Gornal (L'Hospitalet); en Handbol Infantil masculí, el Tarragona HC (Tarragonès); en Handbol Infantil femení, el Club Handbol Sant Llorenç (Baix Llobregat); en Bàsquet Infantil masculí, l'Institut Front Marítim (Consell Esport Escolar Barcelona), i en Bàsquet Infantil emení, el Col·legi Sagrat Cor Sarrià (Consell Esport Escolar Barcelona).

La representant de la Generalitat, Cinta Espuny, va coincidir en les finals jugades a les tres poblacions ebrenques amb Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa; Josep Caparrós, alcalde de Sant Carles de la Ràpita; Adam Tomàs, alcalde d'Amposta; Joaquin Del Pino, regidor d'Esports de Tortosa; Marc Fornós, regidor d'Esports d'Amposta; Àngela Reverté, regidora d'Esports de Sant Carles de la Ràpita; Jaume Domingo, president de la UCEC (Unió Consells Esportius Catalunya); Ivan Romeu, president del Consell Esportiu del Montsià, i Enric Adell, president del Consell Esportiu del Baix Ebre.