CICLE DE VISITES GUIADES A BENICARLÓ. PRIMAVERA - ESTIU 2021

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/17/2021#) AND (caducitat>=#6/17/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tercera edició de la Cursa de la Dona contra el càncer a Riba-roja

L’esdeveniment popular coincideix amb l’inici de les celebracions en honor de Santa Agada, la festa major d’hivern del municipi i declarada festa d’interès comarcal

Etiquetes   esports outdoor, running, riba roja ebre, ribera ebre

Publicat el30/1/2019

Tercera edició de la Cursa de la Dona contra el càncer a Riba-roja | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 


L'Associació de Dones de Riba-roja d'Ebre, amb el suport de l'Ajuntament, organitza aquest dissabte 2 de febrer la III Cursa popular de Santa Agda, una cita solidària amb la lluita contra el càncer de mama i que se celebra des de fa tres anys dins el programa de la festa major d'hivern del municipi, declarada Festa d'Interès Comarcal. Com en les dues cites anteriors, tots els beneficis de la cursa de la dona es destinaran a l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

La inscripció està oberta a tots els públics fins al mateix dia de la cursa, i un any més compta amb dues opcions: un recorregut de 2,5 quilòmetres per aquells que vulguin fer la cursa caminant i 5 quilòmetres per als corredors. El punt de sortida serà la plaça de la Vila, a les 10.30 del matí, tot i que els participants cal que estiguin una hora abans per poder fer l'entrega de dorsals, a partir de les 9.30. Hi haurà premis en dues categories: local i forana, i es premiaran el primer, segon i tercer classificat en la categoria masculina i femenina.


Inscripcions obertes

La inscripció anticipada es pot fer fins aquest dijous 31 de gener per 7 euros a les oficines de l'Ajuntament de Riba-roja, i el mateix dia de la cursa per 10 euros. Aquesta inclou assegurança i avituallament sòlid i líquid durant la cursa. A més, els 350 primers inscrits comptaran amb un obsequi.

Aquesta tercera edició de la Cursa coincideix amb la 33a edició de la Festa Major d'Hivern, en honor a la patrona de les dones, Santa Agda. 


Primera Caminada Pla Impulsa de l'any 

La cursa de santa Agda serà la segona cita per als caminants i esportistes locals, després que aquest diumenge passat el Grup Figot Tour organitzés la primera caminada de 2019 fins a la presa de la Matafosa. Hi van participar 32 persones, que malgrat el vent, van poder gaudir d'un passeig enmig la natura. Ajuts a la indústria per a l’eficiència energètica