Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tastnbox, selecció dels millors maridatges amb productes de qualitat km0

El projecte és una iniciativa de dos joves emprenedors gandesans que aposten per oferir una experiència gastronòmica, combinant productes de la millor qualitat de les Terres de l’Ebre

Etiquetes   de la terra, producte proximitat, productes ebrencs, productes km0, terres ebre, gandesa, terra alta

Publicat el11/5/2021

Tastnbox, selecció dels millors maridatges amb productes de qualitat km0 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Jezabel Parra i Jaume Gumiel, els dos socis de Tastnbox


Tastnbox és el nom del nou projecte format pels emprenedors Jezabel Parra i Jaume Gumiel, una parella gandesana que ha apostat per oferir una experiència gastronòmica, combinant productes de la millor qualitat de les Terres de l'Ebre.

La idea va sorgir de les ganes d'oferir a la gent de la comarca i també de Catalunya, una proposta de maridatge amb els productes de la zona. Van veure que aconseguir els productes tradicionals i de més qualitat era difícil, ja que es trobaven distribuïts en punts diferents del territori. Una bona opció doncs, ha estat aconseguir distribuir un box que contingui tots aquests productes, combinats amb propostes de maridatge de la millor qualitat.

Una experiència gastronòmica per apropar l'enologia del territori als consumidors, mostrant totes les sensacions i possibilitats que els productes de Km0 ofereixen i que sovint queden camuflats.

En total hi ha una primera selecció de 10 boxs, que combinen diferents estils de maridatge i productes. Entre aquests hi trobem vins, torrons, oli, vinagre, formatge, melmelada, vermut, cerveses artesanes, olives, etc. Cada un té un preu diferent segons els elements seleccionats, per poder donar al públic l'oportunitat d'escollir el box que més encaixa amb el que està buscant.

Entre els diferents productes hi trobem marques conegudes com El Celler Cooperatiu de Gandesa, Els Segadors del Delta, la Pastisseria Federico, La Masrojana, Rosendo Esteve, Mas Beturià, entre molts altres. La parella afirma que estan oberts a noves propostes i amb moltes ganes d'acollir nous productes i proveïdors, que tinguin ganes de formar part d'aquesta iniciativa .

Tastnbox es diferencia de la resta de projectes pel seu respecte cap al medi ambient, presentant unes capses de material reciclable. L'estampació de les caixes es fa a mà i s'utilitza una tinta ecològica. Els boxs contenen una targeta de presentació i també s'ofereix la possibilitat d'enviar una nota personalitzada.

Els dos socis són conscients que són moments difícils per emprendre, però confien que apostar per la gastronomia, ajudant els proveïdors locals i de proximitat a trobar noves sortides als seus productes i acostant-los al consumidor final és una bona proposta. La idea de Tastnbox és seguir creixent i obrir les portes a altres marques i proveïdors de tot Catalunya, donant a conèixer la iniciativa i fent-la arribar a arreu del territori.


Tastnbox, selecció dels millors maridatges amb productes de qualitat km0 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Un dels box de Tastnbox


Per: Redacció