Camí Ignasià. Nou camí en btt. Loyola - Manresa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/8/2022#) AND (caducitat>=#8/8/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Se suspèn el Trail Denes de Morella

La cursa per muntanya estava prevista per al proper 5 de setembre. Salut Pública ha traslladat a l’Ajuntament de Morella la recomanació, per prevenció, de la suspensió de les activitats amb públic previstes en les properes setmanes

Etiquetes   activitats outdoor, trailrumming, curses muntanya, morella, comarca els ports

Publicat el28/8/2020

Se suspèn el Trail Denes de Morella | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Morella i l'Associació Denes de Morella han decidit suspendre la celebració del Trail Denes de Morella, previst per al proper dissabte 5 de setembre.  

Des de Salut Pública s'ha traslladat a l'Ajuntament de Morella la recomanació, per prevenció, de la suspensió de les activitats amb públic previstes en les properes setmanes, davant dels brots controlats però actius que hi ha de COVID-19 en la nostra comarca i per l'augment de la tendència de contagis generalitzada. És per això que la cursa per muntanya no pot ser autoritzada i quedarà suspesa. 

La decisió, segons declaracions dels organitzadors, ha suposat un cop molt dur, ja que s'havia invertit molt de treball i esforç per fer possible esta nova prova esportiva, però entenen que la salut està per damunt de tot i cal seguir les pautes de les autoritats sanitàries. Han volgut agrair la col·laboració de centenars de persones per fer possible este projecte: participants, voluntaris, propietaris de finques, patrocinadors i col·laboradors. Per últim, han refermat la voluntat, quan les condicions ho permeten, que el Trails Denes de Morella, un projecte esportiu i de promoció del territori, pugui ser una realitat el proper any 2021.


Per: Redacció