Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Sant Jaume d'Enveja instal·la una pantalla d'informació turística, comercial i de serveis

La pantalla permet establir una connexió directa amb la pàgina web de turisme de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, recentment actualitzada, on l’usuari podrà trobar tots ells llocs d’interès del municipi deltaic, així com els serveis i activitats en les que es pot participar

Etiquetes   turisme, sant jaume enveja, delta ebre, terres ebre

Publicat el16/2/2021

Sant Jaume d’Enveja instal·la una pantalla d’informació turística, comercial i de serveis | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La pantalla està ubicada a l'exterior de l'oficina de turisme 


La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja posa en funcionament una pantalla d'informació turística. La Pantalla d'Informació Turística, amb un cost aproximat d'uns 7.000 euros, formava part dels pressupostos d'inversió de l'any 2020 i està ubicada a l'exterior de l'oficina d'informació turística de Sant Jaume d'Enveja.

L'objectiu inicial d'oferir l'esmentada informació a tothom que la pogués necessitar en qualsevol moment de l'any, es va veure modificat per les recomanacions del Pla Integral de Comerç i Turisme (elaborat per la Camara de Comerç de Tortosa) i pel Pla de Reactivació Econòmica aprovat per l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja a partir de la nova situació sanitària i econòmica. Fet que ha provocat una mica de retard en la seva posada en funcionament, havent-se actualitzat primer la web de turisme, incorporant la millor selecció d'imatges actuals i informació de tots els comerços i serveis existents al municipi.

La pantalla permet establir una connexió directa amb la pàgina web de turisme de l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja (recentment actualitzada), on podràs trobar tots ells llocs d'interès del municipi què t'agradaria conèixer. A més, t'informarà de tots els serveis existents: restaurants, comerços i altres. També tindràs informació de les activitats turístiques, culturals i d'oci en les que pots participar.

De la mateixa manera, es pot accedir directament a la web general de l'Ajuntament on es pot obtenir tota la informació institucional, de serveis municipals i d'interès general que es pugui necessitar. Tota la informació del municipi, sempre a l'abast de tothom, només amb un clic.

Cal destacar que l'accés a la pantalla està adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Sense cap dubte, una bona eina d'informació al servei de tothom que ens visiti, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.


Font: Redacció

Foto: Cedida