Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

El deltebrenc Rafa Flores entra al cos tècnic de la Federació Espanyola d'Atletisme

Rafa Flores, amb una llarga experiència de més de 25 anys com entrenador en diferents clubs i d’atletes de nivell internacional i com a tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme i i del Centre d’Alt Rendiment, ara entrarà a formar part del cos tècnic de la Federació Espanyola d’Atletisme.

Etiquetes  

Publicat el4/8/2020

El deltebrenc Rafa Flores entra al cos tècnic de la Federació Espanyola d’Atletisme | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

L'entrenador deltebrenc Rafa Flores passarà en breu a formar part del cos tècnic de la Federació Espanyola d'Atletisme en l'apartat de trail. Flores ha arribat a aquesta nova feina després d'anys fent d'entrenador de molts d'atletes i pels èxits aconseguits al 2019 per la selecció espanyola de curses de muntanya als mundials de Portugal i Argentina, en els que ja va formar part de l'equip tècnic com entrenador col·laborador. Ara, la RFEA aposta per Flores com assessor i mà dreta del màxim responsable del sector de trail Juan Carlos Granados.

Per a Rafa Flores aquest nomenament suposa un pas més en aquesta trajectòria esportiva com a tècnic i el consolida com un dels tècnics referents a nivell mundial. Actualment ja és el màxim responsable del trail de la Federació Catalana d'Atletisme i és tècnic del nucli d'entrenament de curses de muntanya al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.

Com a membre del cos tècnic de la Federació Espanyola d'Atletisme, algunes de les tasques de Flores seran l'elaboració d'informes de seguiment d'atletes amb projecció per a formar part del nucli del trail, l'elaboració d'informes de seguiment i suport als entrenadors, realització d'informes de les competicions d'àmbit nacional i internacional i la realització de test i controls tècnics.


Món Natura Delta de l’Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l’Ebre

Aquesta relació entre Federació i Rafa Flores arriba després de molts anys de treball del deltebrenc en el món de l'esport, concretament més de 25 anys com entrenador amb tasques de coordinador i tècnic el Club Atletisme d'Ascó Ribera d'Ebre i el Club Atletisme Terres de l'Ebre, etapa en que fou entrenador d'atletes com Ingrid Pino, Llorenç Sales, Judit Sánchez, ... Actualment centrat en el món de les curses per muntanya, és l'entrenador d'atletes de nivell internacional com la Ragna Debats, Pere Aurell, Adreu Simón, Eli Gordón, Íngrid Ruiz, ... A més aquest reforç en el cos tècnic, amb l'entrada de Flores, coincideix amb l'aposta de la RFEA pel trail que ha fet des de fa uns anys.

Rafa Flores es mostra molt il·lusionat i satisfet en aquesta nova etapa ja que «per a mi l'experiència viscuda en les competicions internacionals de la temporada passada va ser una experiència brutal, ara el poder formar part del cos tècnic de la RFEA, és un somni fet realitat».

Per: Redacció

Foto: Cedida

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/21/2020#) AND (caducitat>=#9/21/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())