Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Punt d'Informació del Consell de Riumar atén a més de 500 persones durant aquesta Setmana Santa

Des de l’Ajuntament de Deltebre destaquen que l’ocupació d’aquests darrers dies ha estat oxigen per a un sector que ve d’uns mesos molts difícils

Etiquetes   turisme, setmana santa, deltebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el8/4/2021

El Punt d’Informació del Consell de Riumar atén a més de 500 persones durant aquesta Setmana Santa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Deltebre ha fet balanç de les persones que durant aquesta Setmana Santa han sol·licitat informació al Consell de Riumar. En total, durant aquests dies s'han atès a 534 persones, totes elles de procedència de Catalunya i majoritàriament, la meitat, de la ciutat de Barcelona.

El tinent d'alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha destacat que “les dades reflexen la rellevància del sector turístic dins de l'economia de Deltebre, i és per això que seguirem posant en valor el sector i treballarem per tal que cada vegada sigui més sostenible, de qualitat i ecoturístic”. Serra ha afegit que “l'ocupació que hem tingut durant aquests darrers dies ha estat oxigen per a un sector que ve d'uns mesos molts difícils”.

La majoria de la gent enquestada viatjava en família, un 46%, o bé en parella, un 38%. Unes dades que reafirmen la posició de Deltebre i del nucli de Riumar com un indret de turisme familiar. Pel que fa a grups d'edat, un 60% dels visitants tenien entre 30 i 44 anys, i un 28% entre 45 i 64 anys. La resta de franges, de 18 a 29 i més de 65 són minoritàries.

Cal dir que aquestes xifres d'atenció del Consell de Riumar són força similars a les de l'any 2019, any on es van atendre a 501 persones al Punt d'Informació Turística. És evident, però, que la procedència dels visitants era diferent, atenent a què no existien les restriccions derivades per la pandèmia.


Per: Redacció

Foto: Cedida