suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

Prop de 300 esportistes participaran en una nova modalitat als WSG, el «Fun handball»

Aquesta modalitat d’handbol s’ha creat específicament per fomentar el joc en equip d’una forma més ràpida i divertida

Etiquetes   esports, World Sports Games Tortosa 2019, tortosa, terres ebre

Publicat el25/6/2019

Prop de 300 esportistes participaran en una nova modalitat als WSG, el «Fun handball» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Organitzat per la Unió de Consells Esportius de Catalunya, els World Sports Games d'aquest any comptaran amb una competició nova, l'anomenat “Fun handball” o també conegut com l'handbol per divertir-se.

En aquesta sisena edició dels CSIT World Sports Games, que inundaran les Terres de l'Ebre d'esport i atletes d'arreu del món, s'hi podrà veure fins a un total de 25 competicions d'entre les que hi haurà aquesta nova modalitat d'handbol creada específicament per fomentar el joc en equip d'una forma més ràpida i divertida.

Serà un handbol diferent però que mantindrà l'essència de l'esport i a la vegada incorporarà noves normes: 5 jugadors per equip, jugar en camps més petits, ... Tot per què els participants puguin gaudir d'un campionat més divertit, més dinàmic i a la vegada que porti el millor fair play possible.

El “Fun handball” tindrà lloc al Pavelló Recinte Firal de Tortosa durant els dies 5 i 6 de juliol i a hores d'ara, ja compta amb un prop de 300 esportistes inscrits que seran els primers de gaudir d'una modalitat completament nova dins d'aquests jocs populars.Restaurant L’Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/24/2020#) AND (caducitat>=#11/24/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())