Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els premis Condé Nast Traveler reconeixen el Delta de l'Ebre com a millor destinació estatal

La revista l’inclou a la seva Gold List 2020, elaborada a partir dels vots dels lectors

Etiquetes   turisme, delta ebre, terres ebre, premis

Publicat el2/12/2020

Els premis Condé Nast Traveler reconeixen el Delta de l’Ebre com a millor destinació estatal | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Salines de la Trinitat a la Punta de la Banya (Sant Carles de la Ràpita, delta de l'Ebre)


La revista Condé Nast Traveler, referent internacional en turisme de qualitat, ha guardonat el Delta de l'Ebre dins la categoria de 'Destino nacional', juntament amb altres indrets, recursos i empreses de l'estat i de l'estranger. Els uns i els altres integren la Gold List 2020 que aquesta prestigiosa publicació elabora anualment a partir del vots dels lectors. En el cas concret del delta, es destaca la "màgia i la bellesa" d'aquest ecosistema protegit de les Terres de l'Ebre, fet que el converteix en un indret especialment atractiu.

Enguany, l'acte públic de lliurament dels premis s'ha ajornat atesa la situació sanitària per la Covid-19. No obstant això, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ja ha rebut el guardó de Condé Nast Traveler que acredita la qualitat turística d'aquest enclavament natural. La presidenta del Patronat, Meritxell Roigé, destaca que "aquest premi referma l'estratègia de gestió turística i de promoció de la marca Terres de l'Ebre, un territori de referència en l'àmbit del turisme de natura". Segons ha afegit, "aquest guardó ens ha d'encoratjar en un moment especialment difícil per al sector a causa de la Covid i dels temporals que van malmetre molts indrets del litoral, que anem recuperant".

L'edició d'enguany dels premis de Condé Nast Traveler ha lliurat 21 premis, en les categories de destinació internacional, resort estatal i internacional, creuers, hotel urbà i d'escapada, hotel gastronòmic o agència de viatges, entre d'altres.


Font: Redacció

Foto: EbreActiu