Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ports licita la construcció d’una llotja de peix al port de Deltebre

El projecte té un pressupost de 700.000 euros i estarà acabat la primavera del 2022

Etiquetes   entorn, turisme, deltebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el24/3/2021

Ports licita la construcció d’una llotja de peix al port de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge virtual de la futura llotja al port de Deltebre


Ports de la Generalitat de Catalunya ha tret a licitació el projecte per construir una llotja de peix al port fluvial de Deltebre (Baix Ebre). Els pescadors podran fer la subhasta, la manipulació i la distribució del peix al mateix recinte portuari que donarà servei a una flota de 24 embarcacions d’arts menors. El projecte té un pressupost de 700.000 euros i es preveu iniciar durant el mes de juny. El termini d’execució és de 9 mesos. La llotja tindrà un espai per a la recepció del peix, la zona per a la subhasta i espais annexos (cambra frigorífica, magatzem de caixes i zona de manipulació i distribució del peix), i oficines i una sala de reunions per a la Confraria. També es farà un circuit perquè els visitants puguin veure la subhasta del peix. 

La llotja, com ha apuntat el director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, "és una demanda del sector pesquer per poder fer la comercialització del peix al port" de Deltebre. El secretari de la Confraria de Pescadors de Deltebre, Pascual Chacon, ha celebrat el projecte i ha agraït la "implicació, il·lusió i esforç" de Ports per fer realitat la llotja "tot i la situació actual".

El nou equipament disposarà d’un bar-restaurant que juntament amb el circuit per als visitants permetrà "promocionar el turisme gastronòmic i la cultura marinera", i oferirà "vistes de la desembocadura de l’Ebre".


Font: Redacció

Foto: Departament Agricultura