XIII Fira del Caçador de Masdenverge. 1 i 2 d’octubre 2022

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El port pesquer i la platja de l'Alguer de l'Ametlla de Mar en temps real al Youtube de Turisme

Les imatges, que van acompanyades d’una música, es poden visualitzar a través del canal de Youtube de Turisme, en directe però també en diferit unes hores abans

Etiquetes   turisme, ametlla de mar, baix ebre, terres ebre

Publicat el9/7/2020

El port pesquer i la platja de l’Alguer de l’Ametlla de Mar en temps real al Youtube de Turisme | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha instal·lat dues càmeres d'streaming i d'alta definició que permeten veure el port pesquer i la platja de l'Alguer en temps real durant les 24 hores del dia. Les imatges es poden veure a través del canal de Youtube de Turisme l’Ametlla de Mar.

A partir d'aquest dimecres, conèixer com està l'estat de la mar, la platja de l'Alguer o veure com entren i surten les barques del moll, en directe, és possible gràcies a aquest servei audiovisual d'immediatesa i qualitat que, tal com apunta la regidora de Turisme, Maite Boquera, és útil tant per la ciutadania com pel turisme.

Les imatges, que van acompanyades d'una música, es poden visualitzar a través del canal de Youtube de Turisme, en directe però també en diferit unes hores abans.


Per: Redacció

Foto: Cedida